Kızlar instagram da okudum viral olan isimli çanta ların tehlikeli olduğunu söylüyordu çocukları hiç tanımayan kötü niyetli insanlar o çnatda ismi görerek yanına yaklaşablr ismyle hitap edip işte ben annenin babanın yakınıyım onlar beni gönderdi vs okul çıkışlardna özellikle bu şklde çocukları tehlike altına alıyorlar bana da hiç güvenlr gelmediği için yenidoğan hariç isimli hiçbir şey yaptı madım almadım kızıma sizde dikkat edin lütfen
Teşekkürler . Böyle bir durum ihtimali var bende bir ek söyleyim okuyan arkadaşlara araba sürüyorsanız ya da arabayla seyahat edecekseniz eve çok yakın bile olsa arabanızın kapısını kitlemeyi unutmayın . Arabanın arka camına bir poşet koyup ay alayım da öyle devam edeyim deyip siz indiğinizde bebeğinizi arabayla götürme imkanları da var en yakın yer bile olsa eşiniz de sürse arabanızı siz bebeğinizi koltuğunda yanlız bırakmayın.
Bu çanta işi de bize hediye geldi adının yazılı olduğu bende yakın çevre annene babaanne oraya giderken kullanacağım tek ilerde kullanmayı düşünmüyorum
Bu söylediğinize ek olarak yine arabalarda tekerlerine pet şişe sıkıştırıp ses gelmesini sağlıyorlarmış. Sizin inip bakmanızda da ya araba ya çantayı çalışıyorlarmış.
Ay hiç bu açıdan düşünmemiştim kızlar hatta çantadan kızlarıma yaptırayım diye düşünüyordum vazgeçtim şuan haklısınız çok dikkatli olmak gerekiyor. Ortam çok kötü heran herşey olabiliyor Allah esirgesin evlatlarımızı
İçinizde kalmasın cidden güzel duruyor da işte sizin gözetiminizde bir yere giderken kullanın akraba oturması falan dışarıda olacak şey değil . Ne günlere kaldık malesef…
Amin işte bu yüzden burda paylaşmak istedim bana da. Çok güzel geliyorlar ama maalesef bu tehlikeyi de göz ardı edemeyiz @AybikeKrp dediği gibi gözetimin altnda aile arasında ev oturmasnda vs kullanılablr anca öbür türlüsü tehlikeli maalesef
Teşekkür ederim iyi yapmışsın burada paylasmakla. @AybikeKrp yani şöyle bi durum var küçük kızım daha anlayamaz onu dediğin gibi akraba aile arasinda kullanırım ama büyük kızım 9 yaşında o başka yerlerde de kullanmak isteyecek okul gezisi vb benim olmadığım yerlerde o yüzden almamak daha sağlıklı gibi şuan . Çok sağolun kızlar ![]()
Kızınız büyümüş sizden ayrı da olur kesinlikle almayın bencede
Rica ederız ![]()