Isofix bebek oto koltuğu aparati hk

Merhaba kızlar ankarada bildiğiniz bir yer var mı bebek oto koltuğunu sabitlemek için isofix bebek oto koltuğu aparati almam lazım oto koltuğu aldık ama aracım fort focus 2006 isofix bağlantısı yok bayrama yola çıkacağız üç güne almam lazım bildiğiniz bir yer var mı ankarada yardımcı olursanız çok sevinirim

Ankara’da bu parçayı hızlıca temin edebileceğiniz yerler genellikle Ostim ve İvedik Organize Sanayi bölgelerindeki Ford uzmanı yedek parçacılardır. Gitmeden önce telefonla stok sormanızda fayda var:

​Ford Yedek Parçacıları (Ostim / İvedik)

​Altaylar Ford Yedek Parça (İvedik): Ford parçaları konusunda oldukça geniştirler.

​Adres: İvedik Organize Sanayi, 1341. Cadde No:72, Yenimahalle

​Telefon: +90 312 394 62 63

​Yüceford Ford Yedek Parça (İvedik): Focus ve diğer modellerin tüm parçalarını bulundururlar.

​Adres: İvedik Organize Sanayi, Havalandırmacılar Cad. 88 Oto Sanayi Sitesi, No:223, Yenimahalle

​Telefon: +90 312 394 28 81

​Dekan Ford Çıkma Parça (Ostim): Eğer sıfır parça bulamazsanız çıkma olarak da bakabilirsiniz.

​Adres: Ostim OSB, 1583 Cd No:15, Yenimahalle

​Telefon: +90 535 911 10 40

​ZiyaFord (İvedik): Bir diğer güvenilir Ford uzmanıdır.

​Adres: İvedik OSB, 1341. Cadde No:130, Yenimahalle

​Telefon: +90 312 395 47 79

Yapay zekadan yardım aldım

Koltuğunuzun arasına iyice baktınız mı bizim araç seat toledo 2001 model eşim yok falan demişti koltuk arasına çok dikkatli bakınca gördüm. Pek anlamam ama arabanız m2 kasayda bulunabilirmiş nette öyle diyordu

Yavv süpersin çok teşekkür ederim eşime gönderdim bakalım inşallah buluruz eşim sordu bi kaç yere ama bulamadık bakalım inşallah denk gelir

Eşim yok dedi bilmiyorum tekrar kontrol edelim

Alan bilen varsa çok sevinirim ankarada

Eğer yedek parçacılarda bulamazsanız:

​Ford Yetkili Servisleri: Ankara’daki Tan Oto veya Otokoç gibi servislerin yedek parça departmanlarını arayıp parça kodunu (1357238) vererek sorgulatabilirsiniz. Bazen stokta olabiliyor ve fiyatları piyasaya yakın oluyor.

​Bebek Mağazaları: Çukurambar veya İstanbul Yolu üzerindeki BabyMall gibi büyük mağazalara bakabilirsiniz; ancak bu parça “oto yedek parçası” olduğu için genelde sanayide veya serviste bulunur.

​Montaj Notu: Parçayı aldığınızda montajı oldukça basittir. Arka koltuk minderini hafifçe kaldırıp, bagaj kısmındaki hazır deliklere kutu içerisinden çıkan Torx vidalarla sabitleyebilirsiniz. 10-15 dakikalık bir işlemdir.

O zaman bidw buna bakın :grinning_face_with_smiling_eyes:

İstanbul yolundaki Babymall magazasini telefonla arayın sorun orada yüzde 90 vardır

1 Beğeni

Ay inşallah ya çok güzel olur bize yakın arayıp sorayım yarın hemen

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim

1 Beğeni

Rica ederim inşallah bulursunuz, İstanbul yolundaki şubeyi arayın ama Çayyolu şubeyi vs değil