İst. Avrupa yakası Sünnet için doktor önerisi lütfen 🙏🏻

Herkese selam :cherry_blossom: Kızlar Türkiye’ye geliyorum ve eşim sadece 10 gün orada olucak o yüzden vaktimiz çok kısıtlı ve yeni karar verdiğimiz için araştıramadım. 2 aylık oğlumu sünnet ettirmek istiyoruz sünnet ettirip memnun olanlar doktor önerisinde bulunabilir mi? :folded_hands:t2:

AA Gizem sen de mi sünnet yaptıracak ben de Nisan sonu düşünüyorum

Biz yaptirdik doktorun eli cok iyi kaynatan torunlarini hep orda yaptirdi adamin eli cok hafif bugun uc gun oldu yarasi baya iyilesti symnet olurken oyle aglamadi bile sesi cikmadi bizimkide iki aylik

1 Beğeni

Kaç aylıkta yaptırdin Sevda benimki iki aylık korkuyorum

2 aylik canm ama korkulck bisey yok bnde korkuyodum ama doktorun eli gercekten cok iyi sukurler olsun iyilesti neredyse oyle mizmizda olmadi

Ben de yaşadığım şehir de buldum birtane ama ilk gece ağrıyor mu ateş vs çıkıyor mu korkutuyor yalan yok

Allaha sukur bi sorun yasamadim xanm doktor sunnet yapmdan once krem surdu bekletti sonra igne wurdu bekledik sonra aunnte olsu sunntten snra iki tane krem yazdi werdi sukur bisey olmadi

İlk günde mi olmadi

Evet canım yaptıracağım çünkü 6. Aydan sonra narkoz veriyorlarmış onu istemiyorum :frowning: en azından böyle lokal anestezi ile hallolur :pleading_face:

Nerde yaptırdınız?

Aynen sana demiştim ya hatırlıyor musun bizim dr.muzda aynını dedi valla biz de bu ayın sonunu bekliyoruz

1 Beğeni

Evet canım hatırlıyorum bizde bu yüzden karar değiştirdik valla

Yinevde korkuyorum ya şu gribi zor atlattık ya umarım yemeden içmeden kesilmezler

1 Beğeni

Yok yok korkma iyi düşün iyi olsun her şey :cherry_blossom: onlar tahmin ettiğimizden daha güçlüler :smiling_face: büyüyüp bilinçlendikçe hiç yaptıramam gibi geliyor :face_holding_back_tears:

Bana da öyle geliyor canim ama ilk gün çok ağrıyor sonra geçiyor dediler

Doktorda çok önemli ya iyi bi doktor bulmak lazım:(

Kesinlikle