İştahsız bebekler için köfte tarifi

Herkese merhaba, kızım için 3 kere çekilmiş kuzu kıyma var elimde. Yarısını köfte yapıp buzluğa atmak istiyorum. Kızım iştahsız olduğu için işimi garantiye alıp olabildiğince lezzetli bir köfte olmasını istiyorum :rofl: var mı böyle bildiğiniz, bebeğinizin hiç reddetmediği baya iyi köfte tarifleriniz. Daha önce köfte yedi, seviyor ama bazen de çok az yiyor. Reddetmeden güzelce yesin istiyorum.

Cümle, kızım için 3 kere çekilmiş kuzu kıyma var elimde diye başlıyor ya :smiley::smiley::smiley:kuzu kıyma satılık sandım yemin ederim :smiley::smiley: diş yüzünden gece uyumuyoruz valla psikolojim bozuldu galiba

2 Beğeni

Ahaah ben de uykusuzluktan biraz devrik bi cümle yazmış olabilirim :grin::grin::rofl::rofl:

1 Beğeni

@TülayOzan gibi bende satılık kıyma var sandım ilk başta :smiley: Az bi haşlanmış patates vardı, içine kıyma, galeta unu, yumurta, karabiber, tuz, kimyon koydum köfte yaptım bugün severek yedi.

Daha önce de bu iki tarifi yapmıştım bunları da severek yedi. Yaparken sadece maydanoz , dereotu koymadım

2 Beğeni

Hiç güleceğim yoktu ya diğer arkadaşta aynısını yazmış :smiley::smiley:

2 Beğeni

Ayy teşekkür ederim Büşra :heart_eyes: bir kısmını yapıp yedirdim ben de biraz önce, kalanıyla bunları da deneyeceğim.

Ya demek ki benim cümleye girişim yanlış olmuş biraz ahahah

Yeşil mercimekten köfteyi geçen gün denedim ondan da yedi biraz, yine yaparım bu tarifi de denerim ben başka tarif yapmıştım

1 Beğeni

Rica ederim canım. İnşallah beğenir de :heart: Devrik cümleler, yanlış anlamalar normal artık beyinler error veriyor :smiley:

1 Beğeni

Kesinlikle öyle :face_with_hand_over_mouth::woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Kasarli kofte yap baharatta koy aci olmasin. Icine sogan rendele 1 tane yumurta koy . Ekmek felan koyma icine kizart tavada ver eline bak nasil yiyo :grinning_face:

1 Beğeni

Ay teşekkür ederim onu da deneyeyim :heart_eyes:

1 Beğeni