İştahsızlık

Oyy oyy ilk oğlumda aynı şekilde idi cnm kendine bjrakjnca asla ama asla yemezdi zorla yedirirdim hep zorla yedirdigim için reflü başlangicj oldu midesinden koku gelmeye başladi doktor zorlama asla dedi kendi yesin heveslendirerek yedirmeye çalistim 11yasinda hala mızmız yemek yiyor bazı cocuklar gerçekten ömür törpüsü bence doktora şöyle iştah açıcı bir takviye önersin biz o şekilde biraz duzelmistik

Haklısınız elbette zaten yaşadığımız akista hepsi yapabilmek ne mümkün alisicaktir sevdiklerinden verin yesin de olsun sizin içiniz de rahat etsin yeterli

1 Like

Evet evet çok şükür yine de şu an bana kalırsa daha iyi yiyor

1 Like

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.:cherry_blossom:

1 Like

Benim oğlum bı yas üç günlük ek gidayi sevmedi kahvalti nasıl özendim ek gıdada pureler işte evde yoğurt köy yumurtası ya bı kere yese dicem tadı kötü bulamaç ta versem.teke tekte versem yemiyor anne sütü içiyor işte ara ara ne verirsem kar modundayim doktora da bişi denilmiyor yemek yemiyor diyorum e kilosu ayına göre çok diyor bide bu da var dedim yemiyor doktor bey böyle uzunlamasına karton vardı uste kilo boy falan dedi hanım hanım senin oğlun obez bile daha ne anne sütü sadece bişi yemiyor dedi daha ne yesin doyuyor dedi e bende damızlık inek değilim ki her daim olsun iki yaşına kadar