Oğlum 11 aylık oldu yeme içmesi çok güzel ilerliyordu birden kesildi dün zorla yedirdim bugün ağzını asla açmıyo ağlıyo yan kesiciler çıkcak şişmiş bu zamana kadar dişten dolayı ateş yememe iştahsızlık yaşamamıştık yoğurt bile verdiğimde istemedi midesi bulandı dişten midir acaba bu kadar aç kalmazdı hiç emmek içinde gelmiyo rahatsızlığı mı var ki bilemedim daha önce kulak iltihabı geçirdi birde siptaktin kullanan var mı biri önerdi geceleri Uyumuyo sürekli emmek için uyanıyo iştahta olmayınca iyi gelir dediler
Diş dönemi inanılmayacak derecede iştah kesebiliyor canım sipraktine gelince benim oğlan da iştahsız ama dişten değil yani doğdu doğalı böyle banada önerdi biri araştırdım biraz tehlikeli gibi ya aslında o ilaç bir antihistaminikmiş yan etkilerinde uyku ve iştah açma varmış ben doğru bulmadığım için kullanmadım ama farklı markaların Multi vitaminleri var 1 yaşından sonra onları denemeyi düşünüyorum senin 1 ay kalmış yaşına öncesinde bir kan tahlili yaptırıp sonra Multi vitamin vs başlayabilirsin
Soyle ki yan kesiciler çıkacakmış daha ve her dişin çıkma aşaması ve derecesi farklı on kesicilerde olmamiş olmasi bundada olmiycak anlamına gelmez ki ayrıca iştahsızlık belirli dönemlerde de olur 11 aylıkken bende yaşadim bir kaç gün sürdü gelişim uzmanımız baskı yapmamamiz gerektiğini seveceği farklı farklı şeyler teklif etmenizi soylemisti birde önerilen çocuk yada yetişkin için birine yaraması diğerine yariycagi anlamı taşımiyor bu tarz şeyleri doktorunuza danışıp kullanmanız daha iyi olur bence ve bahsettiğiniz ilaç alerjik reaksiyonlarda alerjik öykülerde kullanolan bir ilacmis