İstanbul Anadolu yakası Çocuk Doktoru Tavsiyesi👶🏻

Anneler merhabalar ,Başlıktan anlaşıldığı üzere ,çocuk doktoru arıyorum. Bu 4.doktor ziyaretim.Tek doktorla devam etmek istiyorum ,olmuyor. :slightly_frowning_face:Her ay farklı bir doktora gidiyoruz. Ataşehir ,maltepe çevresi yada genel Anadolu yakasında memnun kaldığınız, kontrollerinizi yaptırdığınız Doktor /Hastane ismi paylaşır mısınız?
Devlet hastaneside olabilir özelden umudumu yitirmek üzereyim​:head_shaking_horizontally:

Pendik Medical Park Dilek Erdönmez. Biz memnunuz doktorumuzdan, açıklayıcı net konuşan bi doktor

Neden devam etmiyosunuz acaba bi sorun mu oluyor

Ataşehir Avicenna hastanesinde Ayşe hoca var. Bebegim yenidoganken kuvoze girmişti o hastanede ayşe hoca ilgilenmişti sonrasında üç ay devam ettik kontrollere ilgisi alakası cok iyi muayenesi detaylı sorulara detaylı cevap verir biz kendisinden memnunduk fakat evimize uzak oldugu için degiştirdik drumuzu. Eğer gitmediyseniz orayı tavsiye ederim

Ben gecen ay kendisine gittim iyi bir dr ama hastane devlet hastanesine donmus asırı kalabalıktı cok bekledik haliyle drda detaylı muayene etmedi. Güler yüzlü iyi bir dr ama istediğiö ilgi alakayı bulamadım ben o yuzden bu ay değiştireceğim.
@Han bende sizin gibi sürekli dr değiştiriyorum bu ay asm deki hemşiremin önerisiyle onunda gittiği cocuk druna gideceğim kurtköy lokman hekim hastanesinde. Bende pendikte ikamet ediyorum o yuzden yakın yerler tercihim suanda bakalım bu sefer sinerji yakalarız ins​:slightly_smiling_face:

Merhaba Lokman hekimde hangi doktoru tavsiye ettiler acaba. Bir süre oraya gitmiştik biz de

Fazla değil genellikle 10 dk falan bekliyoruz biz ama güne ve yoğunluğa göre değişiyor demekki

Lokman hekimde doğum yaptım ve ilk doktor muayenesi Cavidan hanıma gittik ama hiç memnun kalmadım bende bebeğimin göbeği kanıyordu önemsemedi k vitamini vurması gerekiyordu ama gerek yok dedi sonra Medical Park a gittik işte Dilek hanım hemen hastanenin çocuk cerrahına yönlerdirdi k vitamini ve kan durdurucu bi işlem yaptılar hatta o cerrah sünnetimizi de yaptı

2.ay kontrolümüz Ayşe hanımda oldu.Buradamı yoksa anneler uygulamasında mı yazdım hatırlayamıyorum.
Genel ilgisi güzeldi katılıyorum,fakat o dönem antibiyotik almadan kaynaklı sütümde azalma oldu.Geceleri 1 kez mama verdiğimi ama bunu istemediğimi söyledim. Arttiricilar konusunda bilgi almak için bir nevi.
Bana iki sene önce Turkiyede satışı yasaklanan bir mide koruyucuydu sanırım bir ilacı önerdi.Yan etkisi süt hormonlarını çalıştırmak olduğu bilgisini verdi.Yani bebek için herseyi yaparım ama 2 sene önce ani ölümlere sebep olan bir ilacı önermesi bende güven sorunu yaşattı.
Ve mamayı arttıralım demesiyle,bir daha gitmeme kararı aldım.
Umarım icinize siner :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bugün Ataşehir Medical Parkta kontrolumuz yapıldı ,ilk kez gittik 5 aylığız boy,kilo harici düzgün bir yeni bilgi alamadım.
Hatta ek gıdaya asla başlamayın, destekli oturtmayin vs gibi bilgiler benim düşünceme uymadığı için devam etmeyeceğiz.
Pendik tarafıda bana uzak yoksa tavsiyenizi dikkate alırdım teşekkür ederim :light_blue_heart:

1 Beğeni

Çamlıca Medipol Hastanesi Elif Sümeyra Sabancı Birinci. Memnunum, ilgili bir dr, herseyi güzelce anlatıyor, güler yüzlü, bisey olduğu zaman da instagramdan kendisine yazdığım da cevap alabiliyorum.

1 Beğeni

Uzakta olsa yazdıklarınızı degerlendirecegim gibi.Her ay bir hastane doktor değişimi yapmak istemiyorum.
Kadın doğum doktorumda çok şanslıydım.
Bir kez gördüm tamam bu doktorum olacak dedim
Konuyu üste taşımak istiyorum.
@istanbul-anneleri memnun kaldığınız ilgili güncel kontrole devamlı gittiginiz doktorunuzun isimlerini paylaşırmısınız?

Dragos bezmialem hastanesi Candan ferai öztürk ilk kızımın doktoru doğduğundan beri şimdi oğlum oldu yine ona gideceğiz inşallah çok tecrübeli ilgili bir doktor

1 Beğeni

Aa ne güzel tamda istediğim bir şans.Devamliligi esas,birbirini tanıyan doktor ve hasta ilişkisi..Teşekkür ederim,adalarda oturan bir annede bu hastaneyi bana önermişti eskiden.Uzak sayılmaz bana aslında 7 km aramız.Degerlendirecegim sağolun​:heart:

1 Beğeni