İstanbulda deprem

Kesinlikle öyle çünkü onlar savunmasız melekler bizim korumamıza ihtiyaçları var

1 Beğeni

Cok fena sallandık evdeydik, bebişi emziriyordum sonra hazırlanıp dısarı cıkacaktık.. Suan hala dısarıda herkes biz eve geldik bebekle dısarıda veya araba da kalmak cok zor.. Allah beterinden korusun. Hepimize gecmis olsun.

1 Beğeni

Evet. Allah im yaşatmasın bi daha

Çok soğuk zaten dışarısı çocukla zor

1 Beğeni

Cok kötüydü cok korkfum Allah tan bebeğim yanımdaydı. Bu gece yine bekleniyor büyük bir deprem umarım kimseye bisi olmadan atlatırız. Uyursam duyamam o yüzden uyumamaya çalışcam

1 Beğeni

Bende korkuyorum uyumaha . Evden kaçmak mı bi köşede beklemek mi daha mantıklı ya

Uyumayanlar burdamısınjz bn daha uyumadım bnde Kocaeli gölcük te oturuyorum 6.2 büyüklüğünde uğultu sesi ile deprem yaşadık çok korkunç gçti Rabbım tekrardan göstermesin inşallah hepimize geçmiş olsun

Ben burdayım. Aşırı derecede uykum var ama korkudan direniyorum :pensive_face:

Elhamdülillah sabah oldu​:smiling_face::palms_up_together: bnimde uykum varda sabah parka çıkarz inşallah hava güzl.olursa tabi
Bn biraz uykularım die düşünüyorum parkta

1 Beğeni

İnşallah güzel olur :folded_hands: Allah bir daha yaşatmasın da evlerde rahat uyuyalm​:folded_hands:

2 Beğeni

İnşallah İnşallah canım kurban olduğum rabbim kullarına zulmetmez ama insan oğlu insana zulmetmetiği için rabbım böyle musibetler gönderdiyor ama sen Allah yolunda ol zikir çek ayetel kürsü oku rabbım bunlar hürmetine korur seni korkma

3 Beğeni

İnşallah :folded_hands:

1 Beğeni

Gece 12 gbi geri salladi sabah 7.20 de bidaha salladi

Gece hissettim de sabah olani hissetmedim uyumuşm artık dayanamadım. İstanbul da nerde oturuyorsun

Bnde 6 da uyumuşum ya

Bagcilar sen

Ümraniye

Geçmiş olsun İstanbul’da ki yaşayanlara rabbim beterinden korusun biz Hatay Adıyaman depreminde Adana’da çok kötü sallanmistik hala onun etkisi devam ediyor İstanbul da oldu ama ben çanta hazırladım tekrar olursa diye :pensive_face::pensive_face: bide 12. Kattayim Adana’da :folded_hands:t2: rabbim bir daha yaşatmasın

1 Beğeni

Amin inşallah :folded_hands: ay 12.kat çokta yüksek ya. Rabbim beterinden korusun :folded_hands::folded_hands:

1 Beğeni

Aynen çok yüksek en ufak sarsıntıda hissediyorum. Amin inşallah