İstanbulda deprem

Oglen cok kötu sallandık istanbulda oturanlar iyimisiniz rabbim bidaha gostermesin hala parklarda oturuyoruz ara ara sallanti oluyo​:pensive_face:

2 Beğeni

Çok kötüydü gerçekten eve girmeye korkuyoruz Allah bir daha göstermesin inşallah geçmiş olsun hepimize

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun zaten aylar önce söylendi büyük istanbul depremi bekleniyor diye şimdi bu sallantilar az daha büyüğü olacak falan yazıyordu Instagram’da inşallah Şubat depremi gibi olmaz da tüm önlemer alınır

2 Beğeni

Çok kötüydü ya Çok korktum. Biz daha yeni girdik eve. Insan çocuğunu düşünüyor önce

Biz daha girmedik parklar hep dolu benm kizim odada besikte uyuyodu hemen ona kostum

Çok korktum çok şükür iyiyiz yeni girdik eve bizde

Çok geçmiş olsun hanımlar Rabbim bir daha göstermesin

Bende uyutmak için sallıyordum o sıra oldu.

Ben tam uyuttum kucağımdaydı nasıl sıkı sarıldım eşimde evdeydi sabah gelmişti işten hemen yanına gittim sonra wşağıya indik bide 9.katta otıruyorum ben Allahım sen bizi sevdiklerimizi tüm insanlarınkoru amin

Çoook geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun inşallah, maraş depremini adanada yaşamış biri olarak ilk duyduğumda elim yüreğimdeydi, o anlar geldi aklıma :disappointed_face:

1 Beğeni

Bebeklerinizde de korktu mu ya bi iki kere durup dururken ağladı

Benimki korkmad

Benimkide anladığını sanmıyorum sadece uykusu bölündü

Anlamadkm iki kere ürktü

Herkese cok geçmişler olsun :palms_up_together: rabbim korusun biz bursadayız biz bile baya hissettik

Merhaba arkadaşlar öncelikle bugün yaşanan deprem için çok geçmiş olsun. Rabbim toprağa sakinlik versin bizleri ve sevdiklerimizi korusun inşallah :folded_hands:t2: İstanbulda ve yakınlarında olup depremi hisseden oldu mu

2 Beğeni

Tekirdağdayız hala dışardayız zemin baya gitti geldi Allahıö bidaha yaşatamsın

1 Beğeni

Amin tekrarı olmasın inşallah :folded_hands:t2:

2 Beğeni

Umarım büyük istanbul depremi olmadan önlemler alınır çok geçmiş olsun Rabbim korusun hepinizi

2 Beğeni

Ümraniye de hissettik. Çok kötüydü ya Allah im bir daha yaşatmasın. Insan kendinden önce çocuğunu düşünüyor valla

1 Beğeni