Kızlar selam
Cybex travel sistem bebek arabası var ama malum travel sistem büyük ve ağır olduğu için uçak yolculuğunda ya da tek başıma olduğumda beni aşırı zorluyor. Zaten oğlumda çok fazla bebek arabası sevmedi o da ayrı
Ama şimdi Türkiye’ye geleceğim ve mutlaka kabin boy bebek arabası almam lazım. Tek elle açınıp kapanabilmesi, tam yatış özelliği ve hafif olması çok önemli
Var mı kullanıp memnun olduğunuz marka model?
Ben elele baby kabin boy bebek arabası kullanıyorum. Seviyorum aslında katlamak açmak kolay. Kapalıyken tutup sürüklemek kolay. Tek sevmediğim yanı sanki kızım rahat otıramıyor yani tam dik pozisyondayken bile hafif geriye yaslanıyor gibi o yüzden emin olamıyorum rahat olduğundan. Ama tam yatış pozisyonu var uyuyunca yatırıyorum. Bir de alttaki eşya koyma bölümü çok dar. Travel sistemden ona geçince çok zorlandım o yüzden, alta eşya doldurmaya alışmışım şimdi hiç bir şey sığdıramıyorum
ama hafifliği, sürüşü güzel ben o açıdan seviyorum.
Hahaha bi bakıp inceleyeceğim
Travel sistemin genişliği aldığı eşya vs harikaaaa ama yolculuklarda hiç hoş değil
çok zorlanıyorum tek başıma olduğumda o yüzden sadece geziler için en azından bir tane kabin boy almam lazım ![]()
Prego aria plus kullanıyorum çokta memnunum heryere sığıyor araba bagajında fazla yer kaplamıyor geçmez dediğim dar yerlerden geçiyor tavsiye ederim![]()
![]()
Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum ![]()
Yeni model çıkmış şimdi pregonun hem kabin boy ama çift yönlü koldan yön değiştirebiliyor eğer bu arabam bozulsaydı onu alırdım muhtemelen eşime diyorum şimdi bunu birine verelimde onu alayım![]()
nekdjjwd
O modeli de incelersen prego canyon
Ben de elele kullanıyorum . Bizimkinin puseti de vardı hem puset takılıyor hem kabin boy. Üç sene önce öyle modeli vardı. Biz çok rahat ettik çok hafif tek elle katlayıp açabiliyorum katlanınca çekçek var valiz gibi çekebiliyorsun bagaja da rahat sığıyor. Yengem de travel vardı çok zorlanıyordu bize geldiğinde bizimkini kulmandı çok hoşuna gitti tekrar bizimkinden aldı.
Havalimanında güvenlik olarak çalışmış biri olarak gördüğüm tek elle kolayca kapanıp kolaylıkla taşınan arabalardan biri Hamilton markasının arabalarıydı bende kızıma v2 modelini aldım gayet güzel kullanışlı dışının kılıfı da var kılıfa koyup yanınızda baş üstü dolaplarına koyabiliyosunuz. Tek dezavantaj olarak güneşte rengi biraz soldu onu söyleyebilirim. Kızım 21 aylık olmak üzere biz siyah almıştık kızıl kahve gibi bi renge doğru döndü bazı kısımları onun haricinde katlaması açması sürmesi toplaması kolay bi araba size de fikir olur belki.