Kabin boy bebek arabası

Önerisi olan varmı?

Joie Signature 3in1 arada bebek arabası kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Ben Kraft aldım geçen bebeği koyup emniyet kemerini takip üstten tuttuğum gibi katlandı şaşırdım zor tuttum bebeğim düşmesin diye o anda eli kenarına sıkıştı. Hastaneye gittik şükür bişe olmamış. O yüzden iyice araştırın derim şuan bebeği koyunca hala korkuyorum bı yürümeye baslasaydi

Ben civilden almıştım 6 ay önce baby care diye bı marka öyle çok da pahalı değildi çift yönlü olması benim için önemliydi valla o günden beri kullanıyoruz ortalama haftada bir dışarı çıkarıyorum arabayla hastaneye falan giderken biz çok beğendik ben bide kanguru kullanmadığım için bana ilaç gibi geldi tavsiye ederim daha fazlası var mı bilmiyorum ama Max 15 kg diyor sadece

Prego Lotus kullanıyorum genel olarak memnunum ama kaldırım çıkarken biraz güç gerektiriyor diğer çocuklarıma baston kullanıyordum o çok rahat çıkıyordu bunun tekeri daha küçük diye belki. İmkanın varsa mağzada bi kaç model dene özellikle aç kapat ve kaldırım çıkıyormuş gibi yap bebek içindeyken.

Joie travel modelini aldım tek elle açıp kapatabilirsin aşırı rahat çokta yer kaplamıyor

Pierre cardin aldim yeyeho modeli okadar memnunumki bizim icin kabin boy ve hafif kolay kapanabilen olmasi onceligimizdi tavsiye ederim

Chicconun goody xplus modelini tercih ettim bende.Tek hareketle kendisi kapanıyor. 7.5 kilo ağırlığında oldukça hafif.
Bir de plus modeli var o güzel değil. Tekerlekleri şeffaf ve kırılgan. Yolda gidişi çok güzel. Pek önerilerde göremiyorum ama bence pratik rahat bir araba.Oneririm.