27 günlük bı bebeğim var bebeğim 2 gündür kabız ama çok da huzursuz sürekli gazı oluyor çıkaramayinca sinirlenip ağlıyor ve uyumuyor napacagım bilmiyorum sabah bı doktora götürmek istiyorum sizlere de bi sormak isetedim gaz damlası alsam rahatlarmı acaba
Sab simplex ben kullanıyorum gazi olunca kabiz oluncada sonra kakasını yapıyo
Yenidoğan bebeğin günlerce kaka yapmaması çok normal. Sanırsam 10 günü geçince kabız olarak adlandırılıyor. Siz önlem amaçlı lifli sebzeler tüketebilirsiniz. Muz, pirinç, havuç gibi gıdalardan uzak durun. Gaz içinde sıcak su banyosu yaptırın. Ardından youtubede gaz masajları mevcut. Onları izleyip bebeğinize uygulayın. En ömemlisi de her emzirme sınrasında mutlaka üst gazını çıkarın.
Teşekkür ederim
Sancidan uyumuyor durmuyor gazını çıkarmak için çok çabalıyor beni tedirgin ediyor … teşekkür ederim
Hakiki zeytin yagindan yarim cay kasigi ver. Hicbirsey kalmiyor
Oyy kıyamam ya. Ben çok sonradan mecburen Nurse Hervays almıştım.Ama gaz damlalarının içerikleri için pek iyi şeyler söylenmiyor. 3 ay sonrasında kullanmaya gerek kalmıyor. Ama daha öncede dediğim gibi her emzirme sonrasında üst gazını çıkarın. Banyo sonrası asidi alınmış zeytinyağıyla bol bol masaj uygulayın. Bu yöntemler bebeğinizi çok rahatlatır.
Mamaya mı katıyorsun direkt mi veriyorsun bende bugun aldim umarım faydasını görürüz