Bebeginiz kac aylik kac numara bez kullaniyorsunuz bebegim 3 aylik poposunun kenarlari kipkirmizi iz oluyor küçük mu.sizce
İz oluyorsa numara yükseltin. Biz de 4 numara kullanıyorduk 4+ ya geçtik bugün 6 aylık oldu 3 aylıkken 3 numara kullanıyorduk. Kilosuna göre alın isterseniz.
3.5 aylık 4 kullanmaya başladım ben 3 sanki bı tık sıkıyor gibi geldi
Molfix 5 numara kullanıyorduk cırt cırtlı kilot beze geceli 4 numaraya indirdim bol geliyordu
Ya bizde 6 aylığız hala 3 numara molfix kullanıyoruz şuanlık iyi ama 4 e geçme zamanı geldi gibi. Eşim geçende bez al dedim iki paket bez almış baya gitsin diye ama olmaz da 4 e geçersem elimdekileri napcam bilmiyorum. Siz napıyorsunuz elinizde kalanları. Yoksa bitene kadar iyi kötü kullanır mısınız
1 aylık 2 numara bez kullaniyorum
Valla benimde elimde 2 paket bez kalmıştı toplam 85 taneydi baya bir bekledi bi yakınım tup bebek tedavisi goruyordu ona verdim maddi yonden sıkıntıdalardi şimdilik elimde artan yok ama ilerleyen zamanlarda olursa eger yine o durumda ihtiyaci olan birine vermeyi dusunuyorum
Babama bez al demiştim bı kere oda Molfix bulamamış şok bezi almis oda iki paket pişik yaptı biraz kremle geçti 1.5 paketi kullandım 15 20 tane kaldı onuda ped olarak kullaniyorum
Kilosu ne kadar bebeğinin
6 ay 4 numara bez lastikler hep skiyo kucuk geldgnden degl ben ortadan kopariyorum sıkmıyo sleepy bionaturel kullaniyorm cok memnunum ayni markada islak mendil kullaniyorm dogdugundan beri cok sukur hic pisik olmadi
6 aylık şuan en son 7 buçuk kiloydu şuan bilmiyorum
30 Mart Bayramda tam 3 aylık olucaz şuan sleepy natural 2 numara kullanıyoruz 4600 kilomuz
9 aylık 5 numara bez kullanıyoruz canım
11aylik 4numara bez canım
Bezin üstünde su kiloya kadar yazdığına pek bakmayın bezin sıktığını düşündüğünüzde bı üst numaraya geçin daha rahat oluyor bence
Molfixte bizde hiç pişik yapmiyo diğer iki bebemede ondan kullanmıştım ilk 6 ay sonra bim bezine geçmiştim oda pişik yapmamisti bakalım 6 aylık olunca bunda bı kere denerim olmadı molfixten devam
4 aylık 4 numara bez kullanıyorum. 3 numaranin hem bantları yetişemiyordu hem de kapatınca bacak kenarları çok sıkışıyordu.
Şuanlık iyi evet sıkmıyor ama umarım elimdekiler bitene kadar sıkmaz
Valla ben elimde kalanları ihtiyacı olan birine gönderiyorum onu da bulamazsam eşim hastanede çalışıyo bir kaç tane açılmamış paketlerden oraya götürdü açık olanlarida regl dönemindeyken kenar lastiklerini kesip ben kullanıyorum pedlere göre daha rahat oluyo
Adet dönemimde bende bez kullanıyorum da rahat oluyo