Kaçıncı ayda tek uykuya geçtiniz

Kızlar oğlum 11.ayına girecek gun içinde artık tek uyku yapıyor ya aslnda iki uyku yaptığıda oluyor ama tek uyku uyuması daha çok oldu artık sadece 1kere uyuyor gün içinde sizce erken mi yoksa sizinkiler kaç aylıkken girdi. Meme emiyor geceleri sık sık. Uyanır memeye falan o yüzden geç uyanyoruz 11 de bazen 12de uyandigimiz oluyor o yüzden mi anlamadım. Geç uyandigimiz için mi tek uyku yapıyor sizce sizinkiler kaç aylıkken başladı tek uyku?

16 aylık olduk biz 1 haftadır tek uyku denemesi yapıyoruz. Yapıyoruz dediysem kendi yapıyor yani. Sabah 07.30 kalkınca 2 uyku. 9 da uyanırsa tek uyku yapıyor. Bu aya kadar tamamen onun uyku isteğine bağlı olarak uyuttum.

2 Likes

Benim kızımda 11.ayda başlamıştı 12de net teke düştü

1 Like

13 aylikti teke gectik simdi 18 ayligiz

1 Like

Ben doğduğundan beri düzenli uyku saatleri şeklinde gittim ortamını alistirdigim için kademeli düşürdüm gunduz uyku saatini yaşından sonra 2 uykuda devam ettirdim fakat uykusu çok altüst oldu gece 11 12 de uykuya geçmeye başladı keza geceleri de ara ara uyandı salladım uyudu ama verimli saatte uyuması gereken saatte uykuda olması önemli büyüme hormonu için o yüzden mecburen tek uykuya geçtim yaşından sonra akşam 9 veya 9.30 gibi en geç uyuyor gece ara ara uyanıp sallayınca geri uyuyor sabahları da 8 9 gibi uyanıyor

1 Like

12 ay olunca tek uykuya geçmiştik.