Kafa çevresi normal mi

Kızlar bebeğim 5, buçuk aylık kafa çevresi 41 cm doktor küçük dedi sizce de küçük mü ? Yani Çok takıntılıyim üzüldüm baya

Bizimki 2 gün sonra 6 aylık olacak, 42 santim çıktı pazartesi günü kontrolde gayet iyi dedi doktor

Buradaki cevaplarla kafanızı karıştırmaniz doğru olmayabilir. Kilo boy da önemli bi faktör. Benim bebeğim de 3 aylliken 41.5 ya da 42.5 tü net hatırlamıyorum ama doktor denklerine göre kafa çevresi büyük ama boy kilodan dolayı normal demişti. Genetik faktörler de etkili olabili. İcinizi ferah tutun :folded_hands:

1 Beğeni

Benim bebeğimin 15 günü var 6 aylık olmaya o zaman belki benim ki de 42 olur değil mi ?

1 Beğeni

Tabiki büyür kafanıza takmayın bence

Kilosu 7 kg diğer aya göre kilo almamış hasta zaten ishali var ondan almamıştır dedi, normaldir inşallah ebemi aradım önümüzdeki ay bana getir dedi.

Çok teşekkür ederim :cherry_blossom::heart: sağolun için rahatladı biraz Allah evladınıza sağlık sıhhat versin :palms_up_together:

1 Beğeni

Bıngıldak kapanmış mi peki

Benim bebeğiminde 10 aylık olacak kafası 44 cm biraz küçükmüş, bıngıldakta kapanmak üzereymiş. Kafa çevresi büyümeye devam ettikçe, gelişiminde bir problem yoksa bir sorun olmazmış sanırım. Takip gerekiyor. Şükür bizimki az az da olsa büyümeye devam ediyor.

Bende o yüzden sordum 8 buçuk aylık oğlum kafası 43 cm bıngıldak kapanmış doktor kafası büyümeye devam ettikçe sorun olmaz takip dedi ama vücuduyla orantılı dedi kilo ve boy olarakta ufak çünkü oğlum

Bıngıldağı için bişey demedi bende akıl edip sormadım,ama dokunduğum zaman her zaman ki gibi bi değişiklik fark etmedim

Benim kızımın 4 aylıkkrn 40,5 du canm kesinlikle küçük değil kilo kaç bebeğin

7 kg 200 grm çıktı bugün ishal olduğu için kilo almamış

Maşallah kilosu da güzel hiç takılma canm venimde bebeğimin kafısına büyük dediler ama dr değil millet dedi​:joy: kilolu bi bebek diye kilosu gibi baş çevresi de önde gidiyo diye düşündüm Ama dr normal dedi baş çevresi için

Banada kilosu için zayıf diyorlar, bende "fit olmayı seviyor kızım "diyorum elalemin ne dediğini pek önemsemem de doktor öyle söyleyince taktım, hastalık konusunda çok takıntılıyım, inşallah dediğiniz gibidir takmamaya çalışacağım şimdilik :blush:

Amin çok teşekkür ederim :bouquet:bizimki de 7650 68 cm biraz kilo alınca kafası da büyür miniğin :slightly_smiling_face:

Bebekler dönem dönem almayıp hatta yerinde sayabilir. Kilo almamış olmasından da kaynaklı olabilir. Kilo alımıyla beraber düzelecek bir durumdur. Büyür bir sıkıntı olmaz inşallah. Dönemsel Bir şeydir umarım. Bizi de haberdar edin :cherry_blossom:

İnşallah :cherry_blossom: herşey güzel olsun evlatlarımız için tek istediğim bu :palms_up_together:

1 Beğeni

Önümdeki ay ebe getir dedi, doktor da 9.ayında getir dedi,ebeye götürünce inşallah güzel haber alırım size de yazarım buradan :heart:

1 Beğeni

3aylik iken 40 küsürdu bizim