10aylık kızım kafasını saga sola sallayıp duruyo neden acaba
Ayakta sallayarak uyutuyorsaniz alışkanlık edinmiş olabilir.benim kızım da 5 aylik salliyor herşeyi görebilmek için doktora sorduğumda herhangi bi problem olmadığını söyledi için rahat etmezse yanlış bilmiyorsam nöroloji bakıyor oraya bı götür
Benim oğlum da 10 aylık olacak öyle yapıyor
Benimkide 6 buçuk aylık bugün yapmaya başladı yerde yatarken yapıyor umarım uzun sürmez tedirgin oldum neden yapıyor diye uykusuyla alakalı bı durum değil eminimde
Bizde 10 aylık olacağız bizimkide yapıp gülüyor arada oyun yapıyor kendince
7,5 aylık bebeğim uykusu gelince sallıyor. Sallayarak uyuttuğum için.
Ben sallayarrak uyutmuyorum istemediğini bişeyde yada heycanlanın sallıyor doktoruna da sordum hatta sorun yok demişdi bazen dururken de yapıyor. Müzik dinleyince hele
Benimki de 1 ay nerdeyse iki ayağımı birbirine sürtüyordu alırı heycanlanıyordy hepsi geöti canım ara ara kendi hareketleri oluyor bence
Diş geliyorsa ondan da yapiyolar bizim ki de 5. Ayın başlarında yapmıştı sonra kulaklari ağrımaya başladı akıntı falan oldu enfeksiyondan suphelenmistik doktoruna dedim sürekli kafasını salliyo kulağını tutuyo diye meğersem diş geliyormuş ondan yapıyormuş
Acaba geçti mi kafa sallama benim kızımda 9aylik oda aynı şekilde salliyo.. uyumaya calisiyo.. yada yemek yerken müzik dinlerken
Benim oglan kendi uyuyo 1 bucuk yasini gecti
O da salliyo tedirgin olacak bisey yok.
Öğreniyor annesi hayır demeyi öğrenmiş benimkide o aylarda başladı. Şimdi istemediği şeulere hayır anlamında sallıyor sağa sola. Bebekler yeni öğrendikleri şeyleri sürekli tekrar ederler
Biraz daha azaldı arada bi yıne yapıyo ama daha cok bsy istemedıgınde falan
Benimde o şekilde otizm değil ama yine insan korkuyo
Sizin geçti mi acaba
Hayır bi soru sorduğumuzda hayır niyetine hayla sallıyor. Bide arada oyun oynuyo sallıyarak geziyo sonra dengesi bozuluyo düşüyor onu oyun olarak yapıyor. Şuandada 1 yaş 1 aylık