Hanımlar merhaba kızım 8 buçuk aylık sekiz ayına girdiğinden beri sürekli kafasını biyere vuruyor yani bilerek yapıyor bunu oyun haline mi getirmiş anlamadım vuruyor yapma dediğimde gülüyor bidaha vuruyor. Mesela mama oturağında otururken kanepeye vuruyor ileri geri hareket ederek. Yere bıraktığımda sürünerek aynanın yanına geliyor kendine bakıyor kafasını vuruyor bilerek gülüyor. Korkmalı mıyım yoksa oyun olarak mı yapıyor bunu. Başına gelen varmı
Benimki 11 aylık olmak üzere kendini geriye dogru atıp gülüyor. Oyun yapıyorlar bence .
Benim kızım da yapiyor oyle 12 aylık nerde zarar var gidiyor yapiyor guluyor bide. Ben yapsam bagira cagira ağlar
İki sebep var benim gözlemlediğim oğlumda yapıyor çünkü birinci neden (dediğiniz gibİ koltukta vs iken yaptığı ) ayağa kalkma çabası oturmak istememesi ikinci neden emerken eliyle başına vuruyor bu da kulağı dişi ağrıyor kendini rahatlatıyor sizde de böyle olabilir bence korkulacak bişey değil bu da gelişim basamaklarından biri gibi
Bzm de 8 buçuk aylık aynı durum var ama bişey olduğunu sanmıyorum ya hoşuma bile gidiyor
Benm kizimda 8 bucuk aylik aynisini yapiyor sandalyenin altina oturuyor kafasini sandalyenin altina dayayip itiyor bingildagina boynuna zarar werir diye korkuyorum nabiyosn annecim yapma diyorm basliyo gulmeye