Bebeğim 11 aylık sinirlenince kafasına vuruyor ya da bazen kafasını yere vuruyor ama isme bakma sosyallık vs her şey normal yaşayan var mı
Bebeklerin kafalarını yere duvara vurmaları sallanmaları kadar normal bir hareket ritmik olarak yaptıkları hareket her 2 durumda benim kızım da öyleydi daha yeni yeni duruldu gibi şu an 15 aylık
Benım de bebegım vuruyor ozellıkle sınırlendıgınde duvara da vuruyor yapma dedıgımde ağlıyor bırde 13 aylık oğlum
Benim oğlumda öyle yapyo 14.aylik sinirlendiğinde agladiginda eğilip kafasını yere vuruyor bazense duvara yaslandiginda arkaya vuruyor kafasını. Bazende birileri onla konusrken eliyle kafasına vuruyor biraz daha küçük olduğu zmaanlar emme sırasında kafasına vuruyor ama diğer hareketleri normal herşeyi normal arastrdim heycanlandiklaridna kafalarına vuruyorlarms veya sinirlendiklerinde. Emme sırasında vurmasıda kendilerini yatiştirmak içinmiş.
Oluyor canım bizimkide bı dönem yapti görmezden gel üzerine düştükçe yapıyorlar geçici durum biraz sabır ![]()