Kafayı yicemmmm

Ya bu kocalar neden böyle acaba . Tuvaletteyim çocuk uyandı diyor acaba tuvaletimi hemen nasıl bitircem senin elin ayağın yok mu git salla neden herşeyi annelerden bekliyorsunuz neden hep biz kendimizden birşeyler eksiliyoruz kendileri gece 1 kere uyanınca uykusuzum yorgunum başka babalar benim gibi şeyler yapıyor mu oluyo e benden gidenlerden neden bahsedilmiyo

6 Beğeni

Kesinlikle bazen yardım ediyor ama genelde ordan oraya sürükleniyoruz dediğin gibi tuvalete bile girmeyi unutuyorum bazen . Hemen bağırır benimkine çocuk ağlıyor neredesin diye al kucağına pışpışla yani bizde sürekli göğsümüzde tutmuyoruz ki emzirmeyeceksin sonuçta . Çok acizler .

Benimki de aynı hiç yardım etmiyor.

O bazen yardım etmeleri onların gözünde çok büyük bişe yorulduğumuzu görmüyorlar gecleri 50 kere uyaniyorz ve sabah onlar uykusuz off iff çok şey varda neyseee

Onlar baba biz anneyiz onlara gore çocuk bakmak zorunda degiller

Ayy dün gece bende parladım eşime. Normalde yardım eder allah razı olsun ama bazen geliyorlar ona ben kızı uyutup eşimle bırakıyorum haliyle evin işini yapıyorum gece. Bir iki kez uyandı gittim tekrar uyuttum falan en son yine aradı uyandı diye valla gecenin yarısı bakmadım öyle bir cırladım ki kalk bak bende ekstra bişey yapmıyorum altı temiz karnı tok huysuzluk yapıyor iki pış pışla dalıyor yani bunu yapamayacak kadar neyin var diye sabahda kalkmış ben size yetemiyormuyum yapıyor allahım sabır. Valla bu erkekler hepsi aynı. Ve çevrede şöyle bi düşünce var erkek bu yapmak zorun da değil. Ee tamam bende sadece çocuğa bakim evi … Götürsün yemek yemeyek. Bazen diyorum analık gerçekden delilik işi rabbim hepimize güç kuvvet versin

4 Beğeni

O değilde sanki bana zimmetli bu çocuk tek taraflı yapmışım gibi ama bazen.bi.sinirleniyorum mecbur bakıyor

1 Beğeni

Öyle valla bide benim 2 tane çocuk kaynanamlar aşağıda oturuyor bahçeli ev anam ağlıyor yoruldum dediğimde de naptın da yoruldun der bı tek onlar yoruluyor çünkü :person_facepalming:

Amiin​:palms_up_together::palms_up_together:bı de uzmanlar diyor ki bebeğiniz uyudugunda sizde dinlenin ama.nerdeeee çocuk uyuduğu an başka işleri halletmeye gidiyoruz bitmiyor

Yemin olsun toton koltuk görmüyor istiyorum ki temizliğim yemeğim hazır olsun gündüz sadece çocuk ilgileniyim gece 3 de yatıp sabah 8 de kalkıyorum ama sorsan beyfendiye sabahın körü de kalkıp işe gidiyor diye herşeyi o yapmış oluyo

Aynen aynen sabah 7 buçukta ise gider eşim ama ben 6 buçukta kalkarım herseyini hazırlarım gönderirim o gidince de uyuyamam tekrar büyük okula gider şimdi tatil Kur’an kursuna gidiyor e sonra küçük uyanıyor sonrada saat 10 oluyor yatsan yataman kaynanam hemen damlar çay icecen mi aysee diye ev işi.camasir bulaşık derken aynen k*çım yer görmüyor ama sorsan akşama kadar ne yaptın ? Kafasını duvara sürtesim geliyor. Bazen görüyor yorulduğumu bı ilham perileri geliyor yardımcı oluyor ama bazen işte .

2 Beğeni

Yaa benim eşim çoğunlukla yardım eder sağolsun bu arada çok yoruluyor işte gerçekten tehlikeli bir işi var hani uykusuzluk yüzünden bir dalginligina gelse kaza gecirirki geçen elini pres mak sıkıştırmıs 300 kilo en az ki şansına durmuş eğer dişler dönse parmaklar kopuyormus o yüzden pek bişey diyemiyorum ben ama hafta sonu falan atiyorum çocuğu kucagins ev temizliycem diye kaçıyorum mesela iç çamasirimi değiştirmeden yatamam adam uykuyu aldı gece 12.30-1 çocuğu yeni yatirmisim diyor napiyon dedim değiştieiyorum bu saatte ne alaka diyo çocuğu yeni yatirdim sen uykuyu aldın diye kızdım döndü geri uyudu

1 Beğeni

Ay öyle saçmalıklari da var bende emziririm çocuğu gece çok su içtiğim için gece 4-5 kere tuvalete giderim her gidip geldiğimde nerden geliyon der :sweat_smile:deli oluyorum. Valla benimkinin işi ağır filan değil eczane de akşama kadar tamam oda yoruluyor insanlarla uğraşması zor sürekli ayakta ama bende ona demiyorum ki çocuğa gece sen bak 5-10 dk ilgilen işlerimi halledip gelecem yok . Bebeği geçtim büyük kızım bişey ister yada ödevi olur asla bakmaz hepsiyle ben ilgilenecem illa .

1 Beğeni

Ay bız evdeyiz ne yapıyoruz sanki

Lütfen onlar baba bakmak zorunda degiller neden baksınlar bız robot olduğumuz için Yorulma ve uykusuz kalma lüksümüz yok

İşte kıyamıyoruz da olan bize oluyo

1 Beğeni

Öyle bı tek onlar yorulur bı tek onlar çalışıyor.oof off

Dogru diyon olan bize oluyor ama yapacak bişey yok ki ben yatar 30 dk olsa uyurum ama o uykusuz gitse ise tüm gün ayakta bir dalgınlık la canından olur elinden kolundanda hakkını yiyemem ben çok yardımcı oldu bana özellikle lohusayken hiç uyumadan gittiğinde oldu kaza geçirdiği de ben etkilenmeyim diye anlatmaz da

Yokya benimki sürekli yardım ediyo herseylerine ama çoban olduğu için öğlen falan uyuyo kısımda biraz hırçın babasının üstünde geziyo hep ondan dolayı bazen öyle şeyler soyluyo

Bende eşimin o konuda hakkını yiyemem ilk zamnla oda hiç uyumadı ama bazen anlayışsız davranabiliyolar ve bizde yorgun uykusuz oldgumuz için tahammül seviyemiz düşuyo