Kafayı yiyceem 3 saat dur uyumuyo

3ay 22 günlük 3 saattir uyumuyor sürekli tepiniyor haayy hııı haa huu diyor tepinmeyi saymıyorum bile altı temiz emziriyorum emmiyor odadan çıkınca basliyo mızıklanmaya bağzen ağlıyor ama uyumuyorr uykusu var bariz belli direniyor da direniyor inat etmiş gibi dayanamıyorum artık

1 Beğeni

Atak haftası olabilir ve yeni bir şey keşfetmiş olabilir sesini kesfettiyse onunda etkisi olabilir sakin olun elbet uykusu gelecek sabredin gaz varsa gazını dacikarabilirsiniz

1 Beğeni

Yeni bişey olarak 2 gündür alt dudağı emiyor Kendi çıkardı gazını uyudu az önce ama sadece 15 dk 14.15 uyudu 38 geçe kalktı

4 ayına az kalmış atak haftasinda bir kac güne geçer rutinlerden şaşma yani uyku emzirme saati direniyorsa birak yanindan ayrilma ama ağlasın diğer türlü kucak vs alma alışmasın bizde zor gecirdik bende onunla birlikte ağlıyordum annem dedi karni tok altı temizse herhangi bir hastalığı yoksa ağlasın dedi öyle ben sakinleştim sen iyi olmayinca bebeğine birşey veremezsin inan 8.9 aylar daha fena anni diye peşimde evin içinde benle biri var şuan full ilgi istiyor bebek sahibi olmak hem çok güzel hem emek istiyor hemde kimliğin yeniden değişiyor

O kadar güzel yazmışsın ki valla Allah’ım dayanamiyorum yardım et diye ağladım resmen burda kimse de yok eşimden başka yardım edenim yok Allah kolaylık versin sanada tüm annelere de

Benimde eşimden başka destekcim yok Allah ondan razi olsun gündüzleri 1.2 saatte olsa odada tek başima kalabiliyorum ve tekrar hamileyim ve korkma yanindayim beraber atlatcaz diyen bir adam çok şükür.
Bu süreç geçici canim bebeğinin ağlaması senin ağlaman hepsi normal desteksiz büyütüyoruz çünkü rahatlaman için melisa yada papatya çayi iç sütünden bebeģinede geçer o da rahatlar aaa birde yotubede beyaz gürültü var onu aç dinlesin uyurken sakinleşmesi için Rabbim tüm annelerin yardimcisi olsun​:palms_up_together:t3::purple_heart:

2 Beğeni

Bırak ağlasın hiç aglamamasi daha sıkıntı. Sabret bencede rabbim kolaylık versin bende eşimle büyütüyorum üstelik geceye gidiyor bazen. Çok zor şuan 9 buçuk aylık oldu her yerde emekliyor tehlikeli yerlere gidiyor sürekli peşinde dönmekten yoruldum. İnan her halleri yorucu ama sarılınca tüm yorgunlugumu alıyor. Zaman hızlı geçiyor dayanın

2 Beğeni