Kahkaha atma

Bebekleriniz ne zaman sesli gülmeye başladı? Kızım 10 gün sonra beş aylık olacak hala sesli gülmüyor arada gıdıklar gibi yaparsam hafif kikirdiyor o kadar sesli gülmemesi endişelendiriyor beni

Bunu bende merak ediyorum gun icin cok guluyo ama kahkaha henuz yok kacinci ayda basliyo acaba 4 ay 20 gunluguz bizde

1 Beğeni

Evet canım benimde bebeğim sürekli gülümsüyor gözlerinin içi gülüyor anlamlı anlamlı ama sesli gülme yok henüz 4 aylık olup kahkaha atan bebekler görüyorum tabii ki karşılaştırmak doğru değil ama istemeden de olsa karşılaştırma yapıyor insan

Benimkide 5.5 aylık oyun oynarken yüksek sesle gülmeye daha yeni başladı kahkahası karnıyla oynayınca oluyo sadece :joy: aceleye gerek yok zamanla atar korkmayın​:smiling_face_with_three_hearts:

8 ay olucaz 8 güne bizde de kahkaha yok hep tebessüm ve sevinç çığlığı. Sevince gidiklayinca kahkaha atıyor ama diğer türlü yok ben de biraz kafaya takmıştım ama atıyor sonuçta diye çok ciddiye almadim

Benim bebeğim 4 aylık olacak 8 gün sonra güldürmeye çalışıyorum bazen sesli güldüğü oluyor

Erken demekki daha canim ama gecen gun kucagima aldim yanaklirimi sisirdim onun elleriyle yanaklarimi vurdum cok hosuna gitti ona kahkaha atti bikere ama baska yok demekki kahkaha atacak bisey yapmiyoruz :face_with_hand_over_mouth::grin:

4 Beğeni

Benim bebeğimde bayramda 5 aylık olacak bende bunu kafaya takıyordum. Konuşunca vs gülümsüyor ama kahkaha yok çok nadir kıkırdıyor inşallahh normaldir

Normal sanırım anladığım kadarıyla yapan olduğu kadar henüz yapmayan bebişte çok var benim kızımın da diğer gelişim özellikleri yerinde boyu kilosu elleriyle oyuncaklara uzanması ses çıkarması göz teması kurması falan

1 Beğeni

4 aylikken basladik coglik atmaya gulmeye

1 Beğeni

Çığlık var bizde de

Evet bizimde öyle ama insan gene de korkuyor değil mi​:face_holding_back_tears:

Evet maalesef endişe ediyoruz​:smiling_face_with_tear:

Kiz bnmki 3 aylikken kesfetim kahka atiyir . Boynundan çok gidiklaniyor . Boynundan opunce kahka atıyor.

1 Beğeni

Boynundan öpünce yada kafamı karnına gömüp gıdıklayınca kahkaha atıyor benim oğlum 3 aylıkken başlamıştı, sende sesli gül karşısında öğrenir taklit eder belki :smiling_face:

1 Beğeni

Bizimde aynı boynundan ve karnından öpünce kahkaha atıyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Cogu bebek oyle olabilir denemek lazim . Valla elimden gelse totosunu isircam cok tatli totosu gamzeli geneli benim yedigim ayvalar kizimin totosuna yansımış :joy::face_with_hand_over_mouth:

Oğlum 70 günlüktü kahkaha atmaya başladığında. O zaman daha nadir olurdu, şimdi 4 buçuk aylık daha sık gülüyor. Kahkahalarin hepsi de konuşarak güldürdüğümüz zamanlar. Gıdıklayınca gülmüyor, hatta ne olduğuna anlam veremeyip rahatsız oluyor gibi hissediyorum. Siz de deneyin, aynı kelimeyi peş peşe yüzüne gülümseyerek söyleyin güldürebilirsiniz.
“Seni seni, seni seni” diyorum başta tebessüm ediyor birkaç kez daha tekrarlayinca kahkaha atmaya başlıyor. Böyle farklı farklı birçok kelimeyle güldürmeye çalışıyorum.

1 Beğeni

Valla neler neler yapıyorum çok nadir hihiiii gibi ses çıkarıyor çok hoşuma gidiyor yine yapsın istiyorum bol bol gülümsüyor ağzı kulaklarına varıyor ama ses çok yok :grinning_face: