Kahvaltı takımı önerisi

Kuzenime. Çeyiz hediyesi olarak almak istiyorum ama tarzını pek bilmiyorum sordum eksik ne varsa onu almak istiyorum diye hiçbir şey söylemedi senin gönlüne bütçene göre ne sececeksen onu al daha çeyize pek bir alışveriş yapmadım dedi bu modller nasıl sizce

Kare olan yemek takımlarının hem modası geçti hem de makinada yıkamak açısından da pek kullanışlı değil oval desenli sunumluklu kahvaltı takımları güzel yani diğer attığınız 2 model

Bana da en uzak fikir kare olan başta ki yeşil olan sanki daha iyi dimi

Kuzenim bulaşık makinesi kullanmaz kendi evinde de var da yine de kendi yıkar güvenmiyor makineye ondan yana sorun olmaz da

Yeşilli olan diyorum ama. Bambu kahvaltı takımları da çok güzel oluyor bence. Bı bak derim

Bende öyleydim ama bebekten sonra makinayı sık kullanıyorum artık öncesinde hep elimde hallederdim. Ama ne olursa olsun kare modellerin çatlama kırılma koyarken alırken falan olasılığı çok yüksek tabi tercih senin canım

bunu kz kardeşimin çeyizine almıştık önerebilirim

bunu da anneler gününde anneme almıştık gayet kullanışlı setler

ben de bu var memnunum

Bende bir arkadaşıma hediye almak için bunları favorilemiştim. Belki fikir olur :smiling_face:

Çok severek kullanıyorum :heart_eyes:

Çok tatlıymış güzel günlerde kullansın :heart_eyes:

Bella maison modellerini tek geçerim evimdede severek kullanıyorum :smiling_face_with_three_hearts: şık ve uygun fiyatli olan takimlari var bir bak derim

Teşekkürlerr​:heart_hands::heart::heart: