Kahvalti yapmak istemiyo

11 aylık erkek bebek. Sabah uyandıktan sonra kisa bi emzirme yapıyoruz yoksa çok agliyor huysuz oluyor. 1 saat sonra kahvaltı hazırlıyorum ama ne yaparsam yapayım yemek istemiyor. Eline veriyorum pankek vs parçalayıp iki üç ısırıp atıyor.

Uyanınca emzirmeyip oyle de denedim ama yemiyor yine. Oglen yada akşam yemeklerinde yine yiyor bi şekilde ama kahvaltıyı yaptiramiyorum. Gece geri uykuya dalamazsa en fazla 3 kere genelde 2 kez emmek icin kalkıp yatiyor azaltmak icin uğraşıyorum ama çok agliyor saatlerce bağırıyor. Yasayan varmi ?

Merhaba. 1 saat sonra acıkmıyor belki de. 1 buçuk ya da 2 saat koyun emzirdikten sonra. Belki daha geç yapacak. Bir de sürekli aynı şeyleri veriyorsanız istemeyebilir…

Her saat icin denedim ama yemiyor, sürekli farklı seyler yapmaya çalışıyorum tatsın diye. Çeşit çeşit araştırıyorum ne yapabilirim diye

Benim kızımda öyleydi yemeyede 8. ayında başlamıştı ama kahvaltıyı yaptıramıyordum. 1 yaşına girdi yemeye başladı. Araya bir iki gün koyup deniyordum. Doğum gününü kutladık sabahına terayağlı yumurtaya açtı ağzını :joy: Şuan 13 aylık her sabah yiyor şükür sizinkininde zamanı vardır belki

Çok sevindim sizin adınıza, umarım bizde de oyle olur alışır tez vakitte

Umarım. Gönlünüzce olsun :blossom:

Annesi belki de kahvaltı yapmayı hiç sevmeyecek bir çocuk büyütüyorsunuzdur​:smiling_face_with_tear:Benim bebeğimde kahvaltı ve öğle yemeğini güzel yiyor ama akşam yemeğinde yesem mi yemesem mi diye hep kararsız :sweat_smile:Eşim pek akşam yemeği yemez midemi rahatsız ediyor der, kızı da ona çekmiş diye hiç zorlamiyorum :sweat_smile:Zamanla sevecektir muhakkak sürekli değişim halindeler.

Yorumunuz biraz rahatlattı çok teşekkür ederim, zamanla göreceğim sanırım :frowning:

Ben de ilk baş saatli yapıyordum işte sabah kahvaltı ara öğün öğle yemeği akşam yemeği ama yemiyordu çoğunda. Sonra serbest bıraktım aciktigi zaman verdim iyi yiyor öyle olunca.