Üç buçuk aylık bebeğim Demir ilacı kullanmıyorum ikidir kakası siyah gibi koyu bir renkte normal mi acaba daha önce koyu yeşil görmüşlugum oldu biri ön sütü fazla tüketti için olabilir demişti bu daha koyu bir renk bu durumu yaşayan sebebini bilen var mı acaba normal midir
Kaka olunca Allah korusun kan vs. Düşünülür. Hafif yeşil aynen ön sütü fazla tüketince veya beslenmeyi bağırsakların tam sindirememesinden kaynaklı oluyor. Bence bir doktora danışın veya sağlık ocağına.Yda geceyi kafa rahat geçirmek adına acil e götürebilirsiniz. Örnek alırlar kan açısından değerlendirilir. Resim fln çektiniz mi elinizde bulunsun.
Evet fotoğrafini çektim çok şükür kaka rengi dışında bir problem yok ilk kez bu kadar koyu rengi genellikle sarıdır göğüs ucumda çatlak var her emzirmede acı yaşıyorum eşim kanlı mi emiyor acaba diye düşünüyor da ben de Kanasa bile çok kanamadigini düşünüyorum önden az sıkarım her emzirmede hatta kanıyor mu diye kontrol ederim
Kan olsa bence emmez farklı bir tat geliyor ya. Tekrarı olursa götürün ama inşallah olmaz.
İnşallah öyledir keşke ilk gördüğümde gitseydik hastaneye şu an geç oldu uyudu uykusunu bölmek istemiyorum beş günlükken ateş için gittik bir hafta yoğun bakıma aldılar kurcaladikca altindan bir şey cikaridlar insan gitmeye de korkuyor normal bir şeyse bile kurcalayip duruyorlar cocuklari
Benim bebeğiminde kakası koyu yeşil ama demir ilacı kullanıyorum ben siz bence bi doktora danışın mama veriyorsanız mamadan da olabilir yada yediğiniz şeyler illaki bebeğe dokunur sizin yediğiniz şeye bağlıda olabilir