17 günlük bebeğim var günde 6-7 kaka yapıyor doktorumuz çok diyor çocuk gastroya yonlendirdi sebebini bilen var mı sizce anormal mi bilgisi tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Yani kaka sayısı çok değildi Yenidoğan da normal benim oğlum 36 günlük şimdi bile bazen 5 bazen 7 kere yapıyor günlük
Benim oğlum 3.5 aylık günde 4 kere yapıyor bemce normal gibi sizinki
Rengi kıvamı sıkıntılimi mukuslu diyorlar ama bence normal daha yeni oturuyor.bagirsaklari
Bizimkide aynı şekilde rengi falan normal yani
Merhaba doktorunuz gastrolejiye yönlendirdiyse bence bir görünün çünkü sizin içinizdeki şüphede bizim söylemlerimizle geçmiyecek. Evet 4,5 kere kaka yapması normal ama şöyle birşeyde var besin alerjiside bu şekild yapıyor. Kızım 1 aylıkken her beslenmede yapıyordu 4,5 kere mama yaramıyor demişdi doktorumuz farklı mama kullanmışdık bir süre hata daha sonra farklı belirtiler göstererek alerjik bebek olduğunu anlamışdık. Yani bazı şeyler bazı bebeklere göre normal olabilir yada tam tersi belki başka bişeyin belirtisi de olabilir. Burda bilir kişi hekimler oluyor bence bi gösterin muhtemelen normaldir ama kafanızda soru işareti kalmamış olur veya bişey varsada erken müdahale edilmiş olur