Kaka sorunu

Kızlar oğlum 7 aylık kaka yapmakta zorlanıyor dünden beri yapmadı zeytinyağı kayısı içirdim yine yapmadı yapmadığı için de huzursuz ağlıyor hayır anlamıyorum büyüyor ya artık sürekli kaka yapcam sanıyor artık 1 günde yapmaya bilir yoksa ben mi yanlış düşünüyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana yapması için ne yapabilirim başka masaj da yapıyorum bu arada

Bizdede o sorun var canım ama oğlum 4 gün yapmadığında da huzursuz olmadığı için pek bi sorun olmuyor evet yaparken zorlanıyor doktora sordum geçen ek gıda sürecinde bunlar çok normal bu aylarda bağırsak tembelliği olabilirmiş bende yemeklerine zeytin yağı koyuyorum ilik koyuyorum kabız yapacak şeyleri vermiyorum şu an iyi gidiyoruz ama yine 2 yada 3 günde bir yapıyor

Bizimki öyle 3 veya 4 yapmıyor 1 gün de değil 1 günün sonunda ya akşam yatarken ya akşam üstü falan ama 1 kere yapıyor 1 gün dayanamiyoruz 3,4 gün olsa ne yaparız bilmiyorum anladığım kadarıyla ek gıdaya başladık bağırsaklar alışıyor die anlıyorum artık başka bir sebep yoktur olmaz inşallah

Dediğim gibi kakasını yaptığında eğer keçi pisliği gibi sert değilse genelde sorun olmuyor yumuşak kıvamlıysa sorun değil fakat keçi pisliği gibiyse hastaneye gitmen en iyisi bide karnını kontrol et sert mi değil mi diye sürekli maalesef ki ek gıda sürecinde bağırsak tembelliği olabiliyor canım o yüzden biz sürekli yemeklerine zeytinyağı koyalım kabız yapacak ürünleri vermeyelim kolay atlatırlar inşallah

Amin canım inşallah kakamiz keçi pisliği gibi değil

O zaman yine iyi durumdasınız demektir sadece ek gıdaya alışmaya çalışıyor