Kaka yapamıyor gaz sancısı

Merhaba kızlar bebeğim 40’ı çıktı ama gaz sorunu ve kaka yapamama problemi var Anne sütüyle silikon meme ucuyla emziriyorum 4/5 günde bir kaka yapıyor kilosu iyi… Doktor bey metsil verdi sonra zinco fitil verdi bana da ekstra Metsil hap verdi ama hiç bir işe yaramadı sadece alttan gaz çıkartıyor ama kaka yok fitil de koyduğum da itiyor anında ve canı yanıyor oda fitilli kırıp çeyreğini veriyorum ama yine de küçüğüm yapamıyor :pleading_face: sizin kullandığınız bebeğinize iyi gelen bağırsağı çalıştıran kullandığınız ilaçlar var mı? Doktor kontrolünde sorup yazdırayım lütfen :pray:

Ben günlük Bir çay kaşığı zeytinyağı icirdim. Birde kendin günlük 2 tane kayısı kurusu yiyebilirsin bu koyu renk olan çok faydası oluyor onun harici ben ilaç kullanmadım

Size doktor mu önerdi zeytinyağını ben de bunu duydum ama doktora sormadan vermek istemedim

Biz hem anne sütü hem mama ile devam ediyoruz. Kakasını gün aşırı yapıyor dra sordum iki günde bir yapması normal dedi. Kabızlık olduğunda bir çay kasıgı zeytinyağı mamasına katabilirsin dedi. Sabah mamasına ekliyorum aksam bagırsakların gevsemesi için banyo yaptırıyorum. Gece yarısına dogru kakasını yapmıs oluyor. Ayrıca gün içinde karnına masaj yapıyorum bacaklarını hareket ettiriyorumç

Aynen canım zeytin yağı verebilirsin mamasina katıp işe yarayacaktır benim bebekde aynı

Aynen doktorların kendisi de yapıyor mamasına zeytinyağı koyuyorlar ama ben mama vermedigim için az bişe iciriyorum bu aralar vermiyorum çok ağlıyor krize giriyor atak olduğu için