Kaka yapmayı birakti

Kızıma tuvalet eğitimine basladik. 5 gün oldu. Bezliyken günde üç kere falan kaka yapardı. Beş gündür hiç kaka yapmıyor. Tuvalet eğitimiyle ilgili mi acaba.

Kızınız hazır mıydı bu egitime eger isteksizse süreç zorlaşır. 5 günde az degil egitimle ilgili de olabilir. Kaç yaşında

27 aylık. Ben hazır olduğunu düşündüm çünkü çok rahatsız oluyor bezini istemiyordu. Ağlayarak bezliyordum. Yaptıktan sonra hemen bana söylüyor acmami istiyordu beklemeden. Şimdi bilmiyorum gerileme oldu sanki . Beş gündür pek ilerleyemedik. Yine yaptıktan sonra söylüyor. Bir kaç kere yapmadan önce söyledi ama banyoya gidene kadar tutamadı. Ama beş gündür gece de bez takmıyorum hep kuru kalktı. Bez takip kakasını yapacak mı diye denemek istiyorum

Kakasını bilerek tutuyor gibi geldi bana kabız bile olmuş olabilir tuta tuta. Hazır degil demek ki yani bilemiyorum tecrübeli degiliö bu konuda ama benim yorumum böyle. Bir de toplumda 2 yasına gelince hemen bezi bırakmalı düşüncesi var bu da yanlış her cocuk farklı sonuçta

Evet ya ben de çevrenin baskısıyla başlattım biraz. Bugün bez bağladım ve hemen kakasını yaptı. Üzüldüm açıkçası onu zorladigimi farkettim. Sanırım biraz daha beklemeliyiz