Kakada saç

Arkadaşlar 4 aylık oğlum var eli sürekli ağzında saçları çok fazla dökülüyor ister istemez kaçıyor sanırım ağzına
Bezini degiştiriken kakada 2 kere saçını gördüm ama üstümüzden mi düştü yoksa gerçekten ağız yoluyla mı aldı bilmiyorum benimle aynı durumda olan var mı yazarsanız sevinirim

Saçları dökülmeye başlayınca daha çok olur.
Benim kızımda da oluyordu. Sırf bu yüzden saçlarını sıfıra vurdurduk. Emzik kullanıyorsa emziğine dikkat edin.

Bayramdan sonra bende kestirmeyi düşünüyorum kıyamıyorum ama evet emzik kullanıyor uçuşup burnunda falan bile bazen yakalıyorum

Bizde saçları çok döküldü diye sıfıra vurduk ön tarafları kel gibi kalmıştı resmen. Şuan düzgün uzuyor şükür bence sizde kesin. Bizde kendi saçıyla ilgili problem olmadı ama ya benim saçımı çekiyor ya da doğumdan sonra saçlarım dökülmeye başladı çocuğumun ellerinde geziyor saçlarım :frowning: o yüzden ellerini sık sık gün içinde siliyorum ve emziğine vs bakıyorum

Aynen ya bende kel kalacağım resmen ne güzel saçlarım olmuştu hamilelik te

Ben kakasında benim kendi saçımı gördüm inanamadım bezine bulaşmıştır sandım bi baktım yarısı poposunda çektim geldi :downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::face_vomiting::face_vomiting::nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face:

Demekki yiyorlar ayyyy bunu duydum ya artık saçları kesmek farz oldu napım

Evettttt bende ınanamamıstım poposundan cekınce anladım ıyyyyy​:disappointed_face::smiling_face_with_tear::laughing:

Bugün de gördüm ya ağzında sürekli eli yastık kedi :cat: varmış evde gibi oluyor yastığa temas eden yer kelleşiyor kuzumun ilk bayramı fotoğrafı güzel çıksın diye bayramı bekliyorum da bayramdan sonra keseceğim inşallah