Dun bebeğime kalça ultrason yaptırdık sonuçlar böyle kalça çıkığı var mı normal mi kızlar anlayan var mı
@admin
Dun bebeğime kalça ultrason yaptırdık sonuçlar böyle kalça çıkığı var mı normal mi kızlar anlayan var mı
@Nurr merhaba Tip 1 kalça, normal bir kalça yapısını ifade eder. Her iki kalça eklemi de normal yapıda.Femur başı kapsamına oranı %50’den fazla Bu, femur başının kalça eklemi içinde iyi bir şekilde kapsandığını gösterir.Kalça ekleminin gelişimi için önemli olan açılar normal aralıkta.Sağ kalça Alfa açısı 67 derece, Sol kalça Alfa açısı 65 derece bu açılar normal kabul edilen değerlerdir. Beta açıları Sağ kalça için 39 derece, sol kalça için 49 derece olarak belirtilmiş. Bu değerler de normal sınırlar içindedir.
Gayet iyi cikmis sonuclariniz bizde gelisim geriligi var degerlerimiz dusuk
Sizde gelisim geriligimi var bizim sonuclara yakin sizinki bisey dedilermi
Evet öyle dediler bir ay bekledik pazartesi gideceğiz ama derecesini merak ettim yani az mı çok mu böyle bir yorum oluyor mu
Ne Zaman başladınız Atel kullanmaya. Biz bir ay çift bez kullandık pazartesi tekrar gideceğiz kontrole
Evet degerlere gore soyluyolar 60 usti olmasi lazim alfa acisinin sizin sag da da soldada var gelisim geriligi sanirim bizim sadece solda var. 1 hafta once palvik bandaja basladik bacaklarini yara yapti ve morarma oldu bugun tubingen ortezine basladik bu daha konforlu bayramdan sonrada kontrolumuz var bakalim
Belirli zamanlarda mi kullanıyorsunuz sürekli mi. Bebeği kucağınıza almanız gerekince ne yapıyorsunuz Tübingen ortezi kullanırken
23 saat takili duruyo 1 saat cikarma hakkimiz var 1 ay boyle . Kucaga almada sknti olmuyo sadece yuz ustu koyamiyosunuz
Rabbim şifa versin hepsine. Tek bir gözyaşları akmasın ben dayanamıyorum bebeklere
Peki sağ ve sol daki değer sayıları farklı neden öyle sağ 65 ise solunda öyle olması gerekmez mi ben faklı olunca korktum