Merhab kızlar
Bugün 61 günlük olduk kalça ultrasonu çektirdik sol bacağında 56 dereceymiş yani kalça çıkığı varmış siz böyle bir şey yaşadınız mı? Tedavisi nasıl zor mu
Merhaba normal doğum mu sizinki öncelikle
Merhaba Sezeryan
Nasil oldu o zman kalça cıkıklığı Ben size soyliyim bunlardan hangisi 1.kundaklandi 2.suni sancın çok verilmiştir doktor ne söyledi ona göre yaşadıklarımı sana anlaticam
Merhaba kiximdada kalça cikikligi çıktı 4 aylık şuan ilk gittiğimizde düzelir dediler 3hafta sonra gel dediler gittim sağ düzelmiş sol düzelmemiş dedier ortopedi doktoru görsün dedi oda çift bez kullanmamı söyledi 3 hatta sonra tekrar bakalım dedi gittim ve tekrar düzelme var çift beze devam edin dedi 3hafta sonra ya tekrar attı bakalım inşallah bu sefer düzelmiştir bende sezeryan doğum yaptım kundak yapmadım sıcaklarda doğduğu için
Kundakta yapmadım suni sancı da almadım
Biz direk ortapedi ye gittik. Riske atmak istemedim. Çift bez olayını sordum o asla işe yaramıyor dedi. Aparat önerdi. Gittiğim doktorda bu şehrin en iyi doktoru. Sizde bez işe yaramış ama
Bizde aparat kullandık 1sene yakın bezle olmadı bizimkide özel muayeneye gittik Antalya liyim çok iyi bı doktor du çok o aparatti taktılar her 2haftada ultrason çekildi cm cm öyle öyle geçti çok şükür çok zor şeyler yaşadım oğlumda başka sağlık sorunlarında çıktı o bitti şimdi tedavi devam ediyo başka bı durumda şimdi 6 yaşına girecek yarın 30 Kasım doğum günü bacakla bı sıkıntımiz yok Allahima bin şükür
Benim kayınvalidem kundak yaptı cekistire cekistire zaten ilk doktoru. Sorduğu soru kundak yapıldımi çok şey yaşadım zor hangisini anlatıyım neyse Allah yardımcın olsun
Kayınvalide kısmına denilecek çok şey varda neyse. Rabbim şifa versin bize de frejka yastığı önerdi bugün başladım takmaya kızım ağlıyo ben ağlıyorum
Bizimde 2. ayda 56 derece 3. Ayda 58 derece 4. Ayda 60 derece çıktı şuan bı sorun yok düzelir diye 4. Aya kadar birşey kullanmadik
Kız mıydı erkek miydi sağ mı sol muydu bizimde 56 çıktı
Allah yardımcın olsun inşallah evet cok söylenecek var da