Kalça muayenesi

Merhaba anneler bebeğim 2 aylık oldu bi göz bide kalça ultrasonu varmış nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen hangi doktora gitmek gerek nasıl olucak

Dün yaptirdik kalça usgsini
Ultrasonla sağ ve sol kalcaya bakiyor
Saga ve sola cevirip dizi kirip karna dogru cekiyor cenin pozisyonu gibi ama biraz daha yukari sonra jel surup ultrasonla bakiyor

1 Beğeni

Hangi bölüme gittiniz randevu mu alınıyor

1 Beğeni

Normal çocuk doktoruna gidiyorsunuz o istiyor ultrasonu. Siz de gidip ultrason bölümünden gün alıyorsunuz

1 Beğeni

Özelde ücret ne kadar oluyor

Hepsinde farklıdır fiyat hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin ben şehir Hastanesi’nde yaptırdım iki aylıkken.

Devlette yaptirdim cocuk doktoru istiyor zaten iki taraftanda kalcasindan usg cektirler 5 10 dklik bir islem

1 Beğeni

Kış aylarına geliyoruz dikkat edin bizim ultrason odası çok soğuktu ben de yaz diye ince giydirmişim 2 gün gaz sancısı çektik. 10 dk çıplak kalmaları yetiyor gazlanmaya çorabını çıkarmayın

1 Beğeni

Teşekkür ederiz dikkat etmek gerek​:white_heart:

Ben kalça çıkıkligini 2 aylıkken yaptırmıştım. Özelde 1260 lira falandı yatırdım ayaklarını sizlerden tuttum ultrasondan baktı bişe yok dedi doktor. Göz muayenesi içinde şuan 3 ay 10 günlüğüz bugün baktirdik doktor ışık tutup bakıyor normal dedi 2 buçuk 3 yaşlarında getirirsiniz bir sonraki muayene için dedi ona da 1665 lira ödedik

1 Beğeni

İki buçuk aylıkken şehir Hastanesi’ne gittik. Çocuk radyoloji bölümü vardı. Direk oraya sıra aldık ve orda bakıldı. Eksta Çocuk doktoruna faln gitmedik.

O bölüme randevu mu aldınız

2 aydan önce bakılmıyormu acaba

Bizim burda sıra veriliyor o yüzden gidip sıra almistik. Her hastane farklı

1 Beğeni

Hastaneyi aradım kalşa usg si için randevu almak istiyorum dedim verdiler

çocuk doktoru na gidiliyormuş o yönlendiriyor Muş ultrasona

Evet benim dr um 1 aylık ko trole gittigimizde
2. Ay için bana gelirken kalça usg si içinde randevu alın dedi

Çocuk doktoruna gittiğinizde kalça ultrasonu istiyor bide göze randevu alın diyor kalça ultrasonu randevu veriyor gozede direk randevu alıp gidiyorsunuz göz doktoru bı damla damlatti göz bebeği büyüyecek dedi 40dakika sonra gelin dedi ışıkla baktı birşey yok dedi şükür

1 Beğeni