Kalça ultrasonu

Kızlar merhaba kızım 2 ay 5 günlük oldu haftaya kalça ultrasonu için götüreceğiz ama hangi bölüme randevu almam gerek yardımcı olur musunuz

Merhaba yeni doğan çocuk doktoru oluyor devlet hastanelerinde ilk önce o doktora götürüyorsun ordan kalça usg randevu açıyor sana o yenidoğan doktoru sevk ediyor kalça ultrasonuna

1 Beğeni

Sağolun teşekkür ederimm

1 Beğeni

Neden geç kaldınız ki

Biz de 38 günlükken getirdim Erzurum’a iki aydan önce yapılmıyor dedi doktor tam iki aylık olunca çekecekler bir ay öncesinde randevu verdi radyoloji 20 Kasım’da 2aylik olacak ozaman çekecekler

Rica ederim

Bize dedilerki hastaneden çıkınca 40 günlük oldu sonra bakıldı kalça ultrasonuna bilmiyorum da belki doktora göre değişiyordur inşallah iyi sonuçlar alırsınız dilerim

1 Beğeni
  1. Ayında çektirmem gerektiği söylendi bizde bekledik. Hatta bi arkadaş çektirmiş ortopedi doktoru demiş 3. Ayında daha net sonuç veriyor falan. Ama ben çarşamba günü için ortopediye randevu alacağım. Sırayı o mu veriyor yoksa radyoloji bölümüne de mi almaam gerekiyor

İnşallah bakalım bi gidebilsek

Ben normal çocuk doktoruna götürdüm bir kağıd verdi radyolojiye git ultrason için gün verecekler dedi 28 Ekim’de gelmiştim 20 Kasım’da gün verdiler

Genel pediatride aylık kontrollerini yaptırırken kalça ultrasonu için giriş yapıyor doktor ve radyolojiden randevunuzu alıyorsunuz