Sol kalcada gelisim geriligi var buyuk ihtimal alet takarlar bebeginiz nekadarlik? Ortopediye kons atmalari gerek direk oraya gitmeniz lazimdi randevusuz gidin ihmal etmeyin sakin bi an once tedavisine baslanmali bizde alet kullaniyoruz
Herşeyden önce iyi bir radyoloji uzmanına göstermeniz de fayda var, devlet hastanesinde cektirmistim bizimde benzerdi sonucumuz ve yanlış ölçüm sonucu yanlış teşhis konuyordu az kalsın..Ertesi gün iyi bir yerde baktırdım sonuç sorunsuz çıktı şükür, yanlış teşhis yanlış tedaviyi de beraberinde getirir..
Cok guzel konuya degindiniz bizimde icimiz rahat etmedi 4 yerde daha bakdirdim sonuc ayniydi malesef. Ama dediginiz gibi hic bi sorun yokken alet takilirsa bu sefer daha sknti oluyoms yanlis tedavi oldugu icin malesef
Randevusuz kayıt ile alabilirler 7 yaş öncesi olduğu için öncelikli olur. Once hastaneyi arayıp sorun kayıt ile bakar mı diye sonra mutlaka geciktirmeden gitmekte fayda var
3 ay 6 günlük
Bu sefer çektirdiğimizde öncekinin sonuçlarına bakarak yazdığını çok iyi gördüm onun için başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim
Bizde 2.5 aydan beri bununla ugrasiyoruz 6 aylik olucaz pek guvenemedik 4 yere daha goturduk sonuclar ayni cikinca tedaviye devam ettik en son kontrolde ugrasdi olcemedi en son sonucunuz kacdi dedi 58 dedik direk 58 yazdirdi manyak. Saglam bacagada dusuk yazmis doktora soyledik boyle boyle oldu diye rontgen cekdirdi oda sagolsun tek yerle kalmasin ama ihmalde etmeyin suan bisey olmuyo ama ilerdide ayagini cok etkiliyomus malesef
Ah canim benim seni cok iyi anliyorum biz 4 ayda takmaya basladik inan 1 hafta bebegim agladi ben agladim sonra alisti merak etme bi kac gune alisiyo nolur agliyo uzuluyo az rahat etsin diye sakin cikarma 1 ay dayan ise yarasin ben kiyamadim aksamlari cikardim gunde 1 saat cikarabilirsin demisdi malesef hic duzelme olmadi suan 2 ayimizdayiz daha cok dikkat ediyorum bebegin kucuk oldugu icin duzelme sansi cok yukse sadece cikarma olurmu .
Bize doktorumuz koltuk altından ve ayak bileğinden birer boşluk bırakın dedi yoksa keser dedi inşallah bir an önce geçer ağlayıp duruyor
Bizimde oyleydi parmaginiz gorecek sekilde bisluk olsun dedi ama sol tarafdaki bandajda dikim hatasi vardi sunger kisminin ucunda dikis vardi oda direk ayagina oturdu bol biraksak bike morarda kizardi hala izi duruyo . Amin canim aminn
Alisir bi kac gune merak etme
Teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun dizede geçmiş olsun