Kızlar bebeğim 58 günlük doğduğundan beri kafasında kırmızı ben gibi birşey vardı biz doğum lekesi sandık gittikçe büyüyünce bugün doktora görürdüm önce cildiyeye göster dedi dikkatli baktıktan sonra onkolojiye gitmemi söyledi kan kanseri olabilir tedaviye erken başla öyle bişe varsa dedi böyle bişe başına gelen varmı?ayrıca bebeğim talesemi taşıyıcısı
Allah şifa versin canım umarım bebeğinde korkulcak bir durum yoktur
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah hiç bir şey çıkmaz et ben gibi duruyor inşallah öyledir sadece bendir
Benim eltimin kizinda vardi dogumdan beridir var ilk zamanlar daha buyuk ve kirmiziydi adi hemonjiom.sizinkide ona benziyor sanki.doktir 1 yasindan sonra gecmeye baslar dedi.simdi epey kuculdu cok sukur sizde aklina kotu seyler getirmeyin Rabbim sifa versin
Amin canım umarım yoktur
İnşallah kuzum
İçime su serpildi umarım dediğiniz gibi olur bu hafta randevumuz var kötü bişe çıkmaz inşallah
Doktora soracağım mutlaka saolun Allah razı olsun
@Sude Rabbim muhafaza eylesin hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin öyle birşey yoktur inşaAllah dualarımız sizinle olacak
Rabbim şifa versın inşallah Allahım sen koru
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Amin çocuklarımızın hepsini korusun inşallah çocuklar hasta olmasın
Bilgim yok ama umarım korktuğunuz gibi çıkmaz içinizi ferah tutun rabbim şifasını versin inşallah. Geçmiş olsun minik kuzuya
Amin canım çok saol
@Sude götürdünüz mü doktora
Evet hemanjiyom dedi timosol diye göz damlası yazdı 1 ay sonra getir dedi