Kan uyuşmazlığı sarılık 20 günlük bebek

Kızlar doğum yaptım çıkış yapacağımız gün bebişim küvöze alındı sarılık ve idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı sarılığı kan uyuşmazlığımızdan dolayıymış 6 gün kaldı ve çıkmıştı çok şükür bugün çocuk doktoruna gittiğimde tekrar tahlil yaptılar ve sarılığı yüksek çıktı tekrardan yatış yaptılar.bebeğimi çok sık ve uzun uzun emziriyordum 1 haftada 750 gr almıştı elhamdülillah buna rağmen sarılığı geçmedi böyle bi durumla karşılaşan varmı ne yaptınız süreç nasıl geçti.doktor patolojik olarak araştırılması lazım dedi ışık tedavisinin ardından araştırma hastanesine sevk edilecek dualarınızı esirgemeyin lütfen :pray:

1 Beğeni

Bizim de sariligimiz 2 2.5 aya kadar devam etti. Bebegimin kilo alimi gayet iyiydi ve istahi da yerindeydi. Muhtemelen anne sutu sariligi demisti doktor. Yani sarilik sadece kan sekerinin dusmesine bagli meydana gelmiyor baskaca sebepleri olabilir.

Biz de kan uyuşmazlığı sarılığı var bebeğim 5 günlükken falan Işın aldı değeri 17 de yattı 24 saat ışın verdiler aralıksız 12 ye düştü sonra tekrar yükselmeye başladı15lere çıktı iştahı kilo alımı çok iyiydi bugün 69 günlüğüz o kadar çok test yapıldı ki herseyine bakıldı sürekli kan almaktan hastaneye gelmekten harap olmuştuk şimdi 4lere indi geçti sayılır korkma geçecek ben hiç geçmeyecek sanıyordum ama 2 buçuk ay oldu yeni geçti

Bizde 2 aylığız bizdede kan uyuşmazlığı vardı satılık oldu 18 ile yatış yaptık 1 gece sonra 10 a düştü haftada 2 defa takibini yaptık hastaneye gidip sürekli degelrine bakiyroudk işte 40 günden sonra azaldı çok şükür sık sık emzir başka çaresi yok gece alarm kur 1 saate 1 emzir cnm gündüzleride. Ayni sekil çok şükür biz atlattık en son götürdük 1 ve 3 arasına düşmüştü

Canım kanla baktirmasaydin sürekli yaizk biz satılık ölçer cihazıyla baktiriodk sürekli

Cihaz tam doğru sonuç vermiyormuş arada cihazla baktılar sınırdayken hep kanla bakıldı Elini en son bu hale getirdiler baktırmıyorum artık cihaza göre düşünün dedim canımdan can gitti çünkü

1 Beğeni

Sen sık sık emzir canım yazık Sürekli kan Almasınlar Biraz ara ver bir hafta falan öyle götür cihaz sadece 1-2 sayı yüksek çıkartabiliyormuş Bak ben sürekli emzirdim gece alarm kurdum Yani tek ilgilendiğim şey bebeğimdi çok şükür atlattık

Ben de saat kurdum sürekli emzirdim günlerce uyumadım sanırım bitmez üzere 70 günlük oldu 1 hafta önce 4lere inmişti geçmiştir artık çünkü kalmadı gbi geliyo şükür oğlum beyazladı rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin