Yarın Kanal tedavisi Olcam kızlar cevremdekiler tutulmaz diyor ikinci kanal tdvsi olcm sizce tutum mi
Boğazınıza su veya ilaç kaçarsa oruç bozulur bu durumda kaçınılmaz yani
Eşim niyetini getir diyor dedm bozulursa 60 gün oruç tutmak zorunda kalıyorum nasl risk alaym
Yok sağlik söz konusu keyfinden tutmuyo değilsnz o yüzden niyet getirmenize de gerek yok Allah zorlaştırmayan kolaylaştırandr
Teşekkür ederm cnm benm bnde eşime sinir oldum yani aman keşke hastanelik durumlarla olmasa da oruçlarımziin hepsni tutabilsek
Rica ederım kimse istemez ama mecburuz maalesef bazen diyorum keşke ramazan da regl de olmasa kesntz tutablsek kazaya kalmasa ama yapacak bir şey yok
Yanlış bilgi vermşm ben iğnenin de serum gibi olduğunu sanıyordum orucu bozar sanıyordum ama biraz sordum arsştrdm lokal anestezi orucu bozmazmş o yüzden siz niyet getirin işlem sırasnda kullanılan ilaç lar vs boğazınıza kaçmadığı sürece skntı olmaz inşallah
Tutmadım canm valla ağıza verilen ilaç ya da makinenin dış kesme sırasında bütün tadı aldım yani cevremdkiler ve sizde tutmayn diyince tutmadım
Sizede çok geçmiş olsun cnm diş çekme de çok zor.. zor süreç ben tutmadım ama allta Rana isimli arkdsm güncel olarak tutabilirsin yazmış sormuş sağolasın ama
Anladım çok gecmiş olsun bnde akşam iftardan sonra dişimi çektrdm ister istemez ağza kan bile giriyor maalesef