Kanama ne zaman bitecek

Kızlar bebeğim 51 günlük oldu kanama hâlâ devam ediyor bazen leke şeklinde bazende biraz çok aynı zamanda karnım ağrıyor sizin kanama ne zaman bitti

Benim ilk 2 doğumumda dolu dolu 40 gün kanamam oldu.sonra bitti.bu kadar uzun kanama yaşamadım hiç .normal doğum yapmıştım.bence bi doktora görünmelisin hem için rahat eder.zaten doğumdan 2 ay sonra kadın doğum uzmanına görünmen lazım.senin 9 gün kalmış 2 aylık olmana

Teşekkür ederim gidecem

1 Beğeni

Benim ilk on gün falan kanamam oldu sonrasında leke seklinde geldi kırkıncı günde lekelenme de bitti. Drum kırkın cıkınca gel demişti kontrol için. Gecen gün gittim İç dış dikişlerime baktı tamamen iyilesmissin dedi.

40 kontrolüne bende gittim aynı şekilde iyilesmssin rahim toparlams dedi ama kanama devam ediyor vs sormadı bende daha yeni 40 gün oldu bikac güne biter diye düşündüm ama bitmedi bebeğim hiç durmuyor o yüzden tekrar gidemedim inşallah gidecem bir de doktorum başka şehire gitti yeni doktor bakıyorum

Benim kanamam 60 günde lekelenmeye dondu normal demişti doktorum kendinizi korkutmayın kişiden kişiye degişiyor

Benim kanamam zaten çok olmadı hep lekelenme şeklindeydi sanırım o da bitecek gibi sarı lekeye döndü bu iki gündür

Benimde 43.gün hâlâ devam ediyor

Bazen öyle durumlar olabiliyor. Benimde kırkım çıkınca bitti ama mesela haftada bi iki lekenme oluyodu doktoruma sorduğumda rahimine bakdım temiz bi sıkıntı yok normaldir olması dedii. Önemli olan kırkında gittiğin kontrol eğer orda bi sıkıntı yoksa olabilcek bişeymiş ama tabi yine de bi kontrole gitmekde fayda var

Demek oluyor öyle

Aynen öyle demişti tekrar gidecm inşallah bir sıkıntı yoktr

Hanımlar benmde bir sorum olacaktı bebeğim 5 gün sonra 3 aylık olacak 40 mdan çıkar çıkmaz hasta oldum şuan ikinci hasta oluşum ve çok kanamam var normal mi Dr a gitmem gerekiyor mu pihtili kanama için temizleniyor diyolar ama ben rahatsız oluyorum hareket ettikçe boşaldığıni hissediyorum bu durum nomal mi