Kızlar oğlumun kanında sürekli az da olsa enfeksiyon çıkıyor buda sürekli yüksek derecede ateş yapiyor nerdeyse haftanın dört günü hastanelerdeyiz doktorlara hastaneye yaptırmalarını söylüyoruz gerek yok diyolar enfeksiyonu için ilaç diyoruz onuda vermiyorlar yani sürekli ateş yapiyor bu sabah ateşi gene o kadr vardı ki uykuda titredi irkildi daha önce yasayan var mı ne yapmam lazim
Gecmis olsun canim agrida yapar o kuzuma ya baska bi hastaneye gotur canim surekli boyleyse bisey tetikliyodur ilacsiz falan olurmu . Koca insan dayanamiyo onun agrisina
Eğitim araştırma hastanesine gitmenizi tavsiye ederim size. İstanbulsaysanız kartal eğitim araştırma cocuk servisi enfeksiyon bolumu bu alanda cok uzman hekimleri var. Benim bebegim testis iltihabı oldu iki aylıkken onbes gun hastanede yatıs verdiler antibiyotik tedavisi aldı hamdolsun iyilesti. Enfeksiyon drları hergun gelip baktı doc ve prof dru. Diğer cocuk drları ve cocuk uroloji dru da hergun bakıyordu iki gunde bir ultrason cektiler. Muhakkak arastırma hast gidin kanda enfeksiyon basite alınacak bir konu degil cok gecmis olsun
Yani azda olsa varmış enfeksiyon bunu geçirmek için niye igrasmiyorlar anlamıyorum böyle her gün hastaneye git gel çocuk başka hastaliklar da kapar bazı doktorlar da bi garip ya kanda enfeksiyon diyorsun başka bir Dr a git bence de canım sen de rahat edersin insan stres oluyor hastane ev hastane ev çocuğa da geçecek stres gerginlik huzursuz olacak, inşallah en rahat şekilde atlatirsiniz canm geçmiş olsun kusura bakma nolur dayanamiyorum hiç hastaneye ve hastanedekilere