Kanguru seçimi

Teşekkür edeyim araştırayım bi onu

Ay bende plastik kilitli aldım güvenmiyorum korkuyorum bi iş yapamıyorum ki bıraktıp şimdi tinytrek diye bi marka çıkarmışlar instagram da var ondan aldım ama oturabilmesi gerekiyormuş bunun için ürün çok sağlam kilitleri çok kaliteli bebeğin büyükse bakabilirsin ona benim bebeğim 3,5 aylık ama 7 kilo güvenemiyorum her kanguruya taşımıyor

Mamayla mi besliyosun.? Doktoru diyete sokmadimi.? Tesekkurler oneri icin ama sling alcam ben kilitmilit yok at dugumu gec deli baglar gibi baglicam kendime​:rofl:

Yok sadece anne sütü ama boyu da uzun bizde genetik biraz boy eşiminde benim tarafta uzun iri normal yani :joy: doktor bieşy demedi anne sütüyse sıkıntı yok dedi​:joy: sling büyük bebeklere pek olmuyor sen bilirsin dene yinede

Massallahhh anne sutuyle okadar kucuk ayda o kilo anne sutuyle besliyosan tabiki diyet vermez​:sweat_smile: slinge gelince o metot eski ninelerimizin zamaninin yontemi gunumuzde hala afrikada kullanilan bisidi moda oldu bence olur yaa kollari acikta kalcak belden totodan baglican ozellikle sirtta rahat olur gibime geliyo

Öyle diyosun yani neyse bi deniyim evdekini olacak mı diye :joy:

Merhaba kanguru alacagim hangi özelliklerine bakmak gerekir kullanan oneri yapabilecek olan varmı

Merhaba, 3 aydan küçükse baş destekli olmalı sırt ve popo tam oturmalı alt kısım sadece popoyu saracak şekilde değil bacaklarada gelmesi lazım bacakları M şekli alması lazımmış ama youtube da daha detaylı video bulabilirsin

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Ben hâlâ kanguruyu kullanamiyorum :rofl: 5 ay 22 günlük oldu ama inanılmaz rahatsız geliyor bana bana yapışık zaten bunaliyor terliyor, bacakları çok açılıyor gibi geliyor, bacaklarını acıtacak gibi geliyor, askıda gibi çocuk, rahatsız gibi tabi bütün bunlar benim hissettiklerim şimdiye kadar 3 kere koydum mışıl mışıl uyudu. Ama bana göre de bebek arabasina at uzansin veya otursun oh mis gibi rahatça gez :hugs:

Bu kanguruyu temu dan aldım çok rahat kilitleri çok sağlam kumaşıda kaliteli bayağı beğendim terletmiyo nefes alan kumaş hemde bayağı rahat geziyo uyuyo rahatsız olduğunu düşünmüyorum sadece çok taşıyınca bel ağrıtıyor​:joy::joy:

1 Beğeni

Bel destekli kanguru önerisi olan var mı? Bebeğim 4 aylık, kucakta taşıması zor bir hale geliyor yavaş yavaş

Ben düzgün ve uygun fiyatlı bi kanguru bi yerde bulamadım maalesef umarım siz bulursunuz

Bel destekli olsun yeter aslında, bel ağrısından uyuyamıyorum artık. 4. Ay atağı kucakta geçiyor bizim

Bendeki de bel destekli ama yine de beli ağırtıyor 5 dk dab fazla taşıyınca yani her ne kadar beş destekli de alsan bebek ağırlığı vücudu fazla geliyor gerçi bizim ki iri biraz o yüzden de olabilir

Ben babyboroosh kullaniyorum hic bel agrisi yapmiyor acikcasi ama zaman zaman boynumu agrittigi oluyor, kisiden kisiye degisiyor olabilir tabi benim spor yaparken de boyun agrim oluyor. Bir de bazen ayarlarini esim degistirince tekrar ayni ayari yapamiyorum sanirim o da agri yapiyor olabilir.

Evet baktım şimdi herkes çok memnun, favorilere ekledim. Teşekkür ederim :innocent:

Bizim kız da iri ve hareketli. Kucakta tutmak zor oluyor. Ben ellerim en azından serbest kalsın istiyorum ama bakalım

1 Beğeni

İnşallah bulursun canım güzel oluyor gezerken