Kanguru seçimi

Kızlar… 6,5 aylık bebeğim. Önerebileceğiniz kanguru var mı?

1 Beğeni

Boroosh baby markasina bakmanizi oneririm. Biz kullaniyoruz, memnunuz.

Bebeğiniz kaç aylık, çok teşekkür ederim.

4.5 aylik su an 8 kg, 1 aydir kullaniyoruz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım

@SEB sen kangurundan memnun musun bebeğin içinde rahat mı sanki hem sling hem kanguru gibi bir ürün paylaşmıştın :folded_hands:

Rica ederimm

Babybjörn ün kanguruları çok iyi. Biraz tuzlu ama uygun fiyatlı olanları da var. Kasım indirimlerinde alınabilir bakabilirsiniz​:folded_hands:t2:

1 Beğeni

Merhaba anneler 42 gunluk kizim var hemen kullanmaya baslamiycam ara tatilden sonra buyuk ihtimal ablasini okula goturup getirirken kullanmak icin kullanip memnun kaldiginiz modeller varmi?

Ben babyboroosh yenidoğan uyumlu ergonomik kanguru kullanıyorum. İlk başlarda karışık geldi kullanımı ama sonra öğrenince oturdu. Hala kullaniyorum bizden yana bir sorun yok.

1 Beğeni

Ben neko switch kullaniyorum, cok memnunum.

1 Beğeni

Cok da guzel gorunuyo bi bakiyim.buna tesekkur ederim :upside_down_face:

1 Beğeni

Onada bi bakim hemen cok tesekkur ederim​:upside_down_face:

Kızlar kanguru ne kullanıyorsunuz? Ev işlerini nasıl yapıyorsunuz

1 Beğeni

Kanguru yok ama sling var onuda sevmiyor bunu sevmeyince kanguruyuda sevmez diye almakta istemiyorum, en işide yapmıyorum çünkü yapamıyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Vala aldım sevmedi

Neko switch aldım, memnunum. Hareket ettigim surece sorun cikarmadan duruyor benim oğlum.

1 Beğeni

Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız bacakları M şeklini oluşturan kanguru var mı? Bende kanguru var ama m şekli olmuyor bacaklar asılı kalıyor gibi

Baby boroosh kullaniyoruz biz fena degil ama yazin altinda ince bir seyle bacaklarını keser diye tahmin ediyorum, su an nispeten kalin giydigi icin disarida bi sikinti olmuyor, durus pozisyonu gayet guzel, icinde rahat ediyor ve bebegin kilosuna gore ayarlayabiliyorsunuz. Simdiki aklim olsa ilk basta paraya kiyar babybjorn markasinin kangurularindan alirdim. Baby boroosh da cok ucuz sayilmaz o yuzden gidip tekrar daha cok para verip daha iyisini almak istemiyorum. Muhtemelen zaten yazin artik icinde durmak istemeyecektir.

Ne yaparsan yap plastik kilitleri olanlardan alma 6aydan sonra esas kullanilmasi gereken dönem ama kullanamiyosun güvenle cunku o plastikler pıtpıt atıyo babyplus bendeki guvenle kullanamiyorum yani kanguruda eller bosta olur amac odur merdiven inerken takiyorum genelde ondada kanguru ustunden ellerimlede tutuyorum