Kardeşler arası kaç yaş olmalı?

Kaç çocuğunuz var hanımlar araları kaç yaş, yada bu ilk çocuksa ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz​:smiling_face:

1 Beğeni
  1. Düşünmüyorum :sweat_smile::sweat_smile: Allah’ım bebegime sağlık versin yeterli ama ideal olan 2 yada 3 yaş

Benim iki çocuğum var(oğlum 9 aylık kızım 3 yaşında) aslında ikincisini istemiyorduk 5 sene sonra olsun istedik ama nasipte vardı oldu iyi ki de olmuş aralarinda 2 yaş var zorluk kısmına gelince benimkiler biraz zorlu acayip zor geçiyor belim tutmuyor artık​:sweat_smile:bı de başka sehirdeyiz pek tanıdık olmadigindan çocuk tek başına evde can sıkıntısı çekiyor ona da arkadaş oluyor şuan biraz kıskançlık olsa da ilerde ev içerisinde iki arkadaş olacaklar ve bu beni çok mutlu ediyor

Aralarında 5 yaş yeterli benim şuan öyle ve gayet herşey yolunda Allah’ım çok şükür 🩵🩵

10 yasinda bi kizim var 22 gunlukde bi kizim var arayi cok acdin.diyolardi hep ama kizimin bana okadar destegi oluyoki elim ayagim oldu cok sukur

2 Beğeni

Hiç öyle düşünme ben beğendim yaş farkını en azından sana bi zorluğu olmaz​:brown_heart: millet konuşur anca

9 yaş 7 yaş ve 7.5 aylık bebeğim var. Kızların yaş arası azdı zorlandım. Oğlumdada kızlarım büyümüştü ben çocuk büyütmeyi unutmuştum zorlandım :face_with_hand_over_mouth: Kızlar biarada büyüdü gitti o iyi bişey ama çok kavga ediyorlar. Sonra tam rahata ermiştim kızlar çoğu işini kendi hallediyordu ben bol bol geziyordum oğlum geldi. Tekrar eski günlerime geri döndüm. Bazen diyorum keşke 3. Çocuk daha erken olsaydı şimdi oda büyümüş olurdu. Amaaan hepsi zor valla yaş arası azda olsa çokta olsa sen kafana göre takıl.

2 Beğeni

2cocugum var oglum 10 yaşında kızım 4aylık​:smiling_face_with_three_hearts:

Bizimde 10 yaş var hiç pişman olmadım çünkü cok yardımcı oluyor oğlum işim oldugunda falan bakıyor

Biliyor musunuz aynı fikirdeyiz 1. 9 2. 8 yaşında iki oğlumun arası 15 ay çok zorlanarak büyüttüm bi tane kizimiz olsun istedik ama oda erkek 3 aylık şuan diyorum ki ben rahat ediyormuşum b3bekle çok zorlanıyorum daha erken olsaymış diyorum

1 Beğeni

Annelik çok zor Allah sevgisini vermese çekilir gibi değil bitmeyen bir iş emeklilik yok her yaşta ayrı bir zorluk. Ama yinede bin şükür varlıklarına :pray: Bugünlerde geçecek bol bol gezeceğimiz çayımızı sıcak içeceğimiz günler yakındır :smiling_face:

2 Beğeni

Kızım 7 yaşında oğlum 3 aylık tam 7 yaş var ve kızımın bana çok desteği var

Aynen canim valla cok gec kaldin dediler hep ama hem bebek ozlemisiz ard arda olsa insan yipraniyoda benim kizmda elim ayagim oldu yemegimi isimi rahat yapiyorum o bakiyo kardeisne

Bizde de durumlar ayni bana çok yardımı dokunuyor kendi işlerini hallediyor yükü olmuyor çok şükür. Bide şükrediyorum iyiki ilk çocuğum kız diye çok büyük nimet gerçekten

1 Beğeni

Büyük oğlum 14 yaşında

Ortanca oğlum 10 yaşında ikisinin arasında 4 yaş var

Küçük oğlum 8 aylık 2 haftalık :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:🫶🏻🫶🏻🫶🏻:prince:t2::prince:t2::prince:t2::blue_heart::blue_heart::blue_heart:

Aralarında 6 yaş var ilki çok usluydu çok kolay büyüttüm ikinci çok fırlama şuan 7 bçuk aylık. Zorlanıyorum biraz yinede şükürler olsun. Gezdirmiyo ufaklık dışarlarda durmuyo eve gelince yüzü gülüyo. Eve kapandım bu sayede . Büyüsün die bekliyorm. Üçüncüyüde istiyodum ama artık düşünmüyorhm nasipte varsa o ayrı

7 yaşında kızım var 2.yi hayatta düşünmüyordum ben istemiyorum Allah isteyene versin diyordum büyük konuşmuşum 5 aylık oğluşum var şimdi iyi ki doğurmuşum diyorum onlar benim canlarım

2 Beğeni

Büyük 13 yaşında küçük 3.5 aylık​:slightly_smiling_face:
Asla ikinciyi düşünmeyenlerdendim ama rabbim nasip etti iyiki de etmiş. Oğlum çok yardımcı her konuda sağolsun. Ben de tam iyice rahata alıştım detken biraz zorlandım ama çok çabuk adapte oldum. Eviöize bir neşe geldi. Ve çocuk evin bereketi derlerdi gerçekten de öyle. Allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın :pray:

1 Beğeni