[/]
Devlete sordum kefir ver geçer dedi
Özele gitmiştik ama o gün karnı bu kadar şiş değildi eliyle baktı bi sıkıntı görmüyorum dedi gönderdi sizce bu normal mi hava var gibi resmen ?
Kaç gündür dişten birşey yemediği halde böyle
Şimdi doktor tabi bir şey görmediyse anlık günlük şişlik olabilir erkek göbeği ![]()
elinizi karnına koyun işaret parmak ve orta parmağının arasını açın diğer elinizin 2 parmağıyla da hafif bastırın sertlik yoksa sorun yokdur probiyotik kefir falan verin yoğurt yediririm düzelir inşallah
günlerce bir şey yememişse böyle olmaz normalde bana normal gelmedi kişisel fikrim. başka doktora daha gösterin bu fotograflarla birlikte
Kefir yoğurt yiyor evet zaten ama başına gelen varmı diye merak ettim . Sadece ben değil her gören karnı neden şiş demeye başladı baya dikkat çekiyor . Ama inşallah erkek göbeğidir sadcee ![]()
![]()
Ögle yapacağım gaz olsa gece uyuyamaz farklı bir sıkıntısı da yok reflü falan der belki aklına o geliyor . Bana da bu kadar normal gelmiyor hemen göğüs altından başlıyor şişlik
Bu kadar olması normal gelmedı bariz çok şişlik var böyle düşünüyorum. İştahlı çok yiyor deseydiniz olabılır derdım ama siz yınede tek bir doktorla kalmayın bşaka doktorda gosterın ne kadar suredır Boyle oldugunuda soyleyın.
Teşekkür ederim herkese evet belli oluyor bakalım doktor ultrason bakacak
Çok geçmiş olsun. Bakalım ne diyecek doktor![]()