Karınca problemi

Selamlar, bugün bebeklerin hakkında değil de öneriniz varsa banyomda her delikten karıncalar çıkıyor delirecem banyodan mutfağa doğru yol çizmişler şuan evimden tiksiniyorum resmen 4 yıldır bu evde yaşıyorum her sene çıkıyorum ama bu sefer aşırı var banyoda her deligi içine yuva yapmışlar ne yapmam lazım :worried::worried:

1 Beğeni

merhaba kuru nane serpin o bolgeye ve yol cizdikleri yere sabaha yok olduklarini görursünüz kuru naneden kaçıyorlar​:grinning_face:

1 Beğeni

Ziraatcilerde sprey ilac var alın sıkın geçen sene evimi ele gecirdiler o soreyle son vuldu şükür

Lavanta yağ kullanabilirsin.

O yolu bırakıp başka yoldan geliyolar parkelerin altında gezdikleri için en ufak yerden cikiyolar bende de her sene olur yaz gelir başlar kış gelene kadar hatta Haziran ayında özellikle kanatlilari cikiyo bide her yolu denedim her çıktıkları yere karnonat alçı sirke nane vs koydm isede yariyo ama başka yer buluyorlar bebeği isirmis geçen boynunda yakaladım e mendebur ondan ne istiyon ne yaptı sana günah olmasa hepsini telef edecem de bu işin öte tarafı da var işte​:face_exhaling:

1 Beğeni

Karınca spreyleri var eczanelerde onlar dan almanızı tavsiye ederim geçen eşim almiş yatak odasından çıkmaya başlamışlardı bu sefer bende gördüğüm yerlere sıktım bir daha gelmediler

Ahh o dert bende de var onu geçtim örümcek nefret ederim heerkosede onlardan giriş kattayim onu bahçeli ondan mı bilmiyorum artık tiksinti geldi çocuk emeklemeye başlayınca karıncalar daha büyük sorun olcak bende aynı dertten muzdarip im

yavrum kıyamam yaa o zaman ilaca basvuracaksın canim toptan hepsini hallet bir seferde bebege zarar vermesin en azindan

Ben vazelin sürdüm çıkan kenarlar ama önce bi kaö gün sürekli beyaz sirke ve ev sirkesi ile sildim sonra vazelin bir ay sonra yine çıkmaya başladılar yine yapıcam

Öldürme taraftarı değilim ilaçlarla doğal yollarla giderlerse ne âlâ iki ay daha dururlar sonra zaten hava soğudu diye giderler kışın olmuyor Allah’tan ama seneye yaza bı daha geliyolar

Ev tipi kokusuz ilaclar var, onlardan temin edebilirsiniz fiyat olarak biraz daha maliyetli ama kesin çözüm diyebilirim.

Bizimde aynı şekildeydi kayınvalidem bir ilaç aldı şuan cok sukur yok ama adı aklımda değil ona bakayıp tekrar yazayım

Tahtakale d’en sprey aldım ama sorun şu ki banyo daki duvar deliklerinde çıkıyorlar :open_mouth::open_mouth: yuva yapmışlar baş edemedim onlarla oraya sprey sikinca bişey olmuyor küçük delikten cikiyorlar

Sprey değil de başka ilaç varsa çünkü duvardan çıkiyorlar oraya sprey sıkamıyorum

Bizdeki sprey :smiling_face_with_tear: