Karınca sorunuu

Kızlar bıktım artık şu karınca ve örümcekler den evim giriş kat örumcekten nefret eder ve korkarım huyum var yazda geldi yavaştan ortaya çıkmaya başladılar bugün fark ettim karıncalar gelmiş gene mutfagima bir çözümü var mı bunun yanı imkanım olsa sırf bu yüzden taşınırım burdan bir çözüm söyleyin bana

Biz 6.kattayız ama eski bina bazen bende görüyorum bu tarım ilacı satan yerden mi alıyorlar bilmiyorum onu eşime sorayım tam bir ilaç kullanıyoruz hiç bişey gelmiyor 3 ay yaparsın sende eğer uygun gelirse bir öğreneyim öyle ilaç çözüm karınca tozu fayda etmiyor annelerin evi de giriş kat kalmaya gidemiyoruz valla :sweat_smile: bu arada gitmemene sevindim :cherry_blossom:

Bende müstakil evde oturuyorum karınca sorunundan bıktım varsa çözüm bende kenarda bekleyeyim.

@admin ben hala görsel yükleyemiyorum

Benimde evim 2.kattı karınca istilasına uğramıştım resmen misafir odama kadar yol bulmuşlardı ama bir tane sprey var ondan sıktık sonra eser kalmadı karıncadan

Adını bilemeyeceğim ama biz bu ziraat ilaçları satan bir yere gitmiştik oradaki bir esnaf artık bize bir ilaç vermişti sprey bunu sıkın demişti çıktığı yerlere veya odanın genel olarak köşelerine diplerine sonra odanın kapısını kapatın iki 3 saat kapalı kalsın demişti sonrasında havalandırın demişti biz bu şekilde yapmıştık yatak odası koridor ve mutfaktan çıkıyordu onu yaptıktan sonra resmen kesildi karıncalar kökten ismini hatırlamıyorum ama o tarz ilaç satan yerlerden bir sorarsanız alabilirsiniz internetten de çok şey denemiştim o zaman tarçın falan Serpmiştim çıktığı yerleri ama yine de geliyorlar yani doğal olarak işe yaramıyor yapılanlar

Teşekkür ederim canım eskisi gibi aktif değilim ama ara ara geliyorum :heart::heart:

1 Beğeni

Ayy gerçekten perişan ediyor hele örümcek ayy sanki vücudumda geziniyor

1 Beğeni

Ben her türlü sirke nane vs sürdüm geri geldiler alttakini bir kere sıktım o günden beri yoklar çok şükür. Şuan küçüğü yok yine gelir mi bilmiyorum üstteki büyüğü sanırım

1 Beğeni

Telefonun nedir? Nasıl bir hata alıyorsun?

Samsung s20fe görsel yüklerken uygulamadan çıkıyor tekrar giriyor yani yenileniyor gibi oluyor

Pamuğa lavanta yağı damlar çıkan yerlere bırak canım bide ben karbonat ve şekeri karıştırp dıları koydum onda da kesilme oldu elma sirkesi birazda olsa etkili

Ayy bacım nerden çıkıyorlar bilmiyom ki ama heryerdeler yazın çoğalırlar şimdiden alıyım önlemi çıkmaya başlamışlar gene

Kız lavanta yağı çözüm bana güven müstakil evde otuyorum üstelik 35 senelik ev köy yerinde

Tuz denedinmi benim komsu tum bahcesini tuza bulamis

Tamamdır bu sorunu araştıracağım

Tamamdır teşekkür ediyorum @admin

1 Beğeni

Ay aldiramda sürem ya Vileda suyuna falanda koyarım hem güzel de kokar