Bebeğim 2aylik ilerde tüy problemi çekmesin istiyorum ve bu karınca yumurtası yağıni kullanilmasi söylendi daha önce kullanan yada bilgisini olan var mı
Ben hiç duymadım
Ben kullanıyorum ben kendimde kullanıyorum bebeğime de ayda 5 gun kullanıyorum kendimde etkisini gordum kollarmda kullanıyorum ve tek tük kalmış diyebilirim
Nasıl yani tüyleri döküyormu?lazere gitmeye ihtiyaç yokmu
İşe yaramadığını çoğu yerde duydum bebek için sakıncalı olabilir cildi hassas alerjisi vs olabilir
Bnde bilemedim açıkçası kendim lazere gittim zaten bittide kullanan varmı bebekte diye merak ettim
Biz çocukken ortaya atılan bir hurafeydi millet kutu kutu alıyordu satış stratejisi bu inanmayın arkadaşlar yapılan hiçbir bilimsel çalışma yok bununla ilgili birde alerjik reaksiyon tahriş ciltte tıkanıklığa yol açabilir ayrıca bebeklerde kullanımı çok tehlikeli kaçıncı yüzyıla gelmişiz lazer epilasyon artık ev konforunda bile yapılıyo
Kız sen zaten köseyim demiştin ya daha önce köselerde tüy olur mu ki zaten
Bide senin bebek oğlan değil mi niye bunu kullanıyosun
Kız ya korkuyorum çok çıkacak diye
Aman çıkarsa çıksın evlenmeden 8 seansta bitirir tüy işini en geç Allah yapandan razı olsun şu lazer epilasyonu
Ben kızları lazere gönderirim büyüyünce oğlanında kıllarını hiç düşünmedim zaten sarı çok kıllı olacağını sanmıyorum olursada banane karısı düşünsün
Ay erkek adı üstünde kıllı olsun azda ne olcak sanki
Gerçi şimdi erkeklerde lazere gidiyo hep
Anne sütünü haftada birkaç kez bebeğe sürdüğünde kıllanma olmuyor demişlerdi… bende oğlum tek kaş olmasın diye iki kaşın ortasına sürüyorum sütümü
Yani ben kolumda kullanıyorum vla cokda guzl etkisini goruyorum tek tük kalmış
Bacakda evet köseyi m yari var yari yok ama ben kollarimda kullanıyorum oğlumda da koltuk alti ve pipsinden kurtarırım artık
Benim kızımın da var ben de kullanmayı düşünüyorum açıkçası
Eczanedemi satılıyor?
Eczane de bilmiyorum ama aktarcılarda var trendyol dan sipariş verdim hebsiburada da var bn 6 li aldım devit3 seklinde damlatarak kullanılıyor
Hatta bnim kaynanam söyledi bnde basta sacma buldum bnim kaynanamada annesi sürmüş bebekken kadin yaşlandı inanirmisin Allah a şuan bebek gibi cok temiz
O yağı genital bölgeye de kullanabilir miyiz işe yarar mı .