Kati kakasi

Kizlar bebegimin kakasi kati seklinde oluyor sivi gidalar weriyorum ama hep kati

Yemekten sonra su verin benimkine iyi geldi bizimde katıydı yemekten sinra hep su veriyirum simdi daha iyi cok şükür

6+ ise kayısı suyu verebilirsiniz varsa evde kurusundan da haşlayıp süzün birkaç kaşık bile etki eder. Alerjik bir meyve değil bildiğim kadarıyla. Ben de geçen hem içtim hem içirdim kendimize geldik şükür :smiling_face: su da önemli tabi.

Yemeğini liflendirmeniz lazım. Yani sebze agırlıklı beslerseniz düzelir. Rutinizde sebzeli bir öğün koymaya calışın

Benimki hiç sevmedi Saye ya. Ağız buruşturup dudağıyla itiyor. Nasıl içircem bilmiyorum :woman_bowing:t2:

Kaç ay önceki konuyu hortlatmışsınız ya​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bende diyorum sevdanın bebeği daha 40 günlük bile değil, diğeri de bu sorunu yaşayıp dert edeceği dönemde değik :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Ben de diyorum 1 sene önceki posta cevap ne alaka :grin: Direkt hoşaf yap canım sen elmalı, kayısılı, üzümlü. Ezilebilir olanları biraz ezip yiyebilecegi gibi suyuyla beraber ver mutlaka sabah akşam yarım çay bardağı kadar. Senin bebek ne kadarlikti unuttum ama bilirsin ne kadar vereceğini :cherry_blossom: hoşaf der geçerim yani çok etkili oluyor biz de. Hiç ihmal etmem ben.

Dün yaptım bi kahve yanı bardağı kadar içmedi :grinning_face_with_smiling_eyes: 9 buçuk aylık ama sevmedi tadını. Bi ara kayısı ve renk veren bi meyve katıp vermeyi düşünüyorum. Çünkü biz kola içince çığlık atıp almaya çalışıyor. O renge yakın birşey yapacağı

Tek başına içmiyor bizimki de. Yemekle beraber fazla fazla veriyorum. Pipetle cektiriyorum suyunu. Önüne kaseyle koyunca da oynuyor atıyor arada ağzına kayısıyı elmayı öyle böyle döke saça :grin:

Pipetle içmeyi seviyor suluğunu mesela. Ben eve de pipet alayım bari​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: