Kauçuk uclu emzik kullanan var mı

Selam anneler doğduğu andan itibaren bana mama ver çocuğa emzik ver ağzına diyenleri dinlemedim çok şükür elhamdülillah sütüm var bebeğim zaten küçük doğdu mamaya gerek duyulsa doktor önerir diye emzigide zaten emmeyi bile düzgün bilniyorken emzik verip memeyi emmez önce emmeyi öğrensin diye vermedim şimdi de maalesef her yerde meme açmak zorunda kalıyorum 15 dk mesafede sağlık ocağına gidip gelene kadar imanım gevriyor 3-4 tane emzik türü denedim oguruyor dış kaşıyıcı aldım ellerini sakur supur yemesin diye onu bile sevmedi 4ay1gunluk biberon bile kullanmadık daha hiç sadece meme acaba silikon olduğu için mi diye düşünmeye başladım kauçuk uclu kullanan var mı acaba birde onu denesem

Ben aldım ve çok memnun kaldım ama 1 hafta kullandı emziği biberon ve memeden başka bişey almıyor malesef reddediyor :pleading_face:

@Raziye07 Aramıza hoş geldiniz :blossom::blush:

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Merhabalar ben hep kauçuk uclu kullandim, kullanıyorum. Yumuşaklığı anne memesine yakın olduğu için daha doğrusu anne memesi hissi verdiği için gece gündüz rahat ettim hamd olsun

Ay bende deniycem inşallah tutar silikon olduğu için kabul etmediğini düşünmeye başladım cunki dış kasiyicida bile öğürdü

1 Beğeni

Hoşgeldin canım aramıza bizde sadece meme artık son olarak kauçuk uclu deniycem inşallah alır ama oda olmaz ise philips avent alıcam

1 Beğeni

Hoş buldum canım teşekkür ederim inşallah alır dualarım sizinle :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni