Kavanoz mama

Mrb kızlar bu kavanoz mamayı kullanan var mı bim de satılan dan bahsediyorum
Üstünde 4+
5+
6+ ay olarak yazan varda
4 aydan kullanan tecrübeli olan anneler varsa yazsın lütfen
Benim bebeğim 2. Aya kadar anne sütü aldı dahada almadı 2.aydan sonrada mama kullanmaya başladık Hip markalı olan ama bu 4 aydan sonrada mama eskisi gibi yemiyor çok az yiyo doktora gittik sağlık ocağına fln normal dediler
Ama işte anne yüreği ben onun daha çok beslenmesin istiyorum bana göre cılız

Şimdi ilk 6 ay sıvı alımı önemli doktor tavsiyesi ile ek gıda ürünlerine geçmez gerekir her bebeğin de nasibi farklı sütünüz eğer tamamen kesildiyse mama değiştirerek gidin benim kızım da hipp içmedi 1 ay zoraki iteleye kakalaya verdik . Aptamil kullanıyorduk o olaylardan sonra da mamamil kullandık tavsiyem mamamil deneyin aptamil ile tatları aynı gibi kilo alımı da güzel oldu . Doktor tavsiyesi ile en erken 5.5 ayda geçersiniz ek gıda sürecine o da yine tadımlar yanş hayatınızda mama hep olcak ve ben hiç o satılan püre mamalardan almadım kızıma meyvelerden kendim yaptım içine bebek irmiği veya bebe bisküvisi katıp ek gıda sürecinde de onlardan verdim dışarda özellikle çok iş görüyor o kavanoz mamalar sizin yaptığınız daha güvenli olur eminim ki :heart_with_arrow: sağlıkla büyütün bebeğinizi

Kilosunun ayına göre olması önemli belki görünüşte cilizdir ama kilosu normaldir ona göre doktorunuza danışın başlayın bence bu aylarda riskli de olabilir