Kayınvalide terörü 🤣

Kızlar merhaba,

Kayinvalidem çok iyi bir insan doğuma kadar çok iyi anlaşıyorduk doğumdan önce kendisinin doğumlarında annesini çok istediğini ama kayınvalidesinin buna izin vermediğini ben asla öyle yapmayacağım annenle daha iyi rahat edersin demişti doğum yaptığım gün annemin yanımda olmasına rağmen iç çamaşırımı bile kendi giydirmeyi tercih etti o günden beri tersliyorum sürekli. 40 gün kimseyi kabul etmeyeceğim dedim. ilk 2 hafta sonrasında artık gelme dediğim için oğluna ağladı, yarı 40 da beklediği için onlara gittik ama ben daha evime misafir bile kabul etmemiştim kendi ablam görmemişti çocuğumu siteye girdiğim an tüm komşuları balkondaydı gelmemizi bekliyorlardı eve gittik 10 dakika sonra hepsi içeri girdi çocuğu kucaklarına falan verdi o gün hiçbir şey demedim 1 hafta mesajlarına aramalarına dönmedim hiçbir şekilde sonra sakinleyince aramasını açtım ve içimden geçen her şeyi söyledim. Sonrasinda bana çok temkinli yaklaşmaya başladı 3 gün önceye kadar :rofl:fotoğrafları tek izlemlik atıyorum diye bana kızını nereye kadar saklayacaksın ileride yürüyüp büyüyünce herkes görecek diye saçma sapan bir mesaj attı ben de ben böyle uygun görüyorum dedim eşimle böyle karar aldık nazar oluyor çocuk dedim (kızım 2.5 aylık) sonrasında yine trip attı konuşmayı bitirdik, bugün de komşusu gelmek istedi bana ve kaynanam yine gözümün içine baka baka kucağına verdi artık patlama noktasındayım kalbini kırmak istemiyorum ama dur demem lazım :expressionless:

4 Beğeni

Ay ben de o kadar çektim ki lohusalık zamanı, annemden telefonumu istiyorum gidiyor kaynanam getiriyor yahu sanane sanane. Annemin elinden çocuğu alıyor benim elimden çocuğu alıyor falan. Bir iki sustum sonra patladım. Artık temkinli davranmaya başladı. ha ama oğlum hissetti mi ne yaptı bilmiyorum artık normalde ona da gülücükler saçan çocuk onun kucağına gidince direkt ağlamaya başlıyor bende veya eşimde susuyor. Daha 3 aylık çocuk bu yabancılamaz diyorlar ama gayet de güzel yabancılıyor oğlum canım oğlum fjzkdjsk

2 Beğeni

Kaynanalar kapatılsın :joy: benimkide benle sidik yarışına giriyor benim çocuğum inatlaşmaktan hoşlanmayan bir bebek daha çok ağlıyor o zaman ayakta sallanmayı sevmiyor ısrarla ayağında sallıyor mesela ben su vermiyorum çocuğuma çünkü henüz ihtiyacı yok su ver diye ısrar ediyor pudura kullanmıyorum ısrarla pudura alın pudura alın sünnet ettirdik geldi ben çocukla ilgileniyorum e ben açım açım diye gezdi en son dayanamadım mutfak orada bişeyler yap hayrına bizde yemiş oluruz dedim :roll_eyes: ama napim çocuk durmuyor ağlıyor ben yemek düşünecek durumdamıyım hanımefendi kendisini düşünüyor :expressionless: bencil kadın

4 Beğeni

Yaa evet böyle de bı durum var rızam olmayan birşeyi yaptığında kızım asla kaynanamda durmuyor :rofl:

Ay senin kaynanan daha fena kız ben biraz cazgır olduğum için bana sözlü olarak şunu yap bunu yap diyemiyor :rofl::rofl:

Bende cazgırım da kaynanam arsız onun yediği lafı başkası yese adım atmaz bir daha :sweat_smile:

1 Beğeni

Böyle insanlar bana aşırı kötü geliyor

1 Beğeni

Kötü zaten bencil insan kötüdür ve kaynanam bu dünyada kendisinden başka kimseyi düşünmez ben stresten çene kitlenmesi yaşadım ve ağrıdan duramıyorum beslenemiyorum bana umursamaz tavırlar sergiliyor canımın yanmasını numara olarak görüyor kendisinin eli bir hafta önce dikenden çizilmiş onu gösterip durdu eşime en son dayanamadım dedim sen dedim benim acımı hafife alıp duruyorsun yara sayılmayacak şeyi gösterip gösterip duruyorsun insanın canı tatlıymış dimi dedim masadan kalktım gittim eşimede kaynanamada kal geldi

2 Beğeni

Canım söylemekle iyi yapmışsın.

Yakınında mı oturuyor kayınvaliden

Allah yardımcın olsun kuzum gerçekten Kaynanalar kapatılsın demek istiyorum ben son kez pazartesi konusucam bize çağırıp çünkü sorun çözme olgunluğu kendisinde yok :expressionless:

1 Beğeni

Sorun çıkarma potansiyeli var​:see_no_evil: çözmekten yana değil olduktan sonra bencede​:sleepy:

1 Beğeni

Doğumun her türlüsü zor bı çizikle nasıl yaristirirlar anlamıyorum ben sezeryan sonrası hemen ayaklandım diye bana neden naz yapmadın bu fırsat kaç kere eline geçecek dedi kendisinde yırtık oluşmuş 1 ay önce ameliyat oldu dikiş atıldı oraya 2 hafta yattı çok acıyor dedi herkese tüm Kaynanalar böyle kayınbabam bile inanmadı canı acıldığına

Kesinlikle kuzum ve bilmeden de yapmıyor bile bile yapıyor kendi isteği olsun istiyor

Ben ne kadar konuşsam ne kadar laf söylesem boş çünkü arsız ve yüzsüz

1 Beğeni

Arayıp sormuyorum yediremiyor kendisine kocama şikayet edip duruyor bizi aramıyor bilmem ne diye şikayet ettikçe daha da arayasım gelmiyor ve aramıyorum

1 Beğeni

Benim de başımda var bir tane:) bizimkide huzursuzluktan besleniyor

2 Beğeni

Burda kocana büyük sorumluluk düşüyor aslında benim eşim hiç araya girmez sen çöz der bu durumu

Ah denizim bizim zaten bu çektiklerimiz… kader arkadaşım benim :revolving_hearts: yarın sabah çağırdım kaynanamı Adaya bakma bahanesi ile tüm sorunu kökten çözücem

Allah’a şükür kocam beni daha çok korur kollar annesini de ezdirmez ama haksız yanlarını söyler yüzüne karşı

1 Beğeni

Çok şükür kuzum valla eşlerimizin anlayışlı ve adaletli olması çok önemli :bouquet::revolving_hearts:

1 Beğeni